E3 2012: Nindendo konferencia - futottak még

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A japánok tényleg nem unatkoztak, volt bőven friss játékbejelentés az esti sajtótájékoztatón. A tendencia az, hogy a Nintendo mindinkább elmozdul a third party címek felé, de belsős fejlesztéseken is érezhető a nyugati nyomás. Lefaragjuk kilóinkat, karaoke-zunk és tisztességes 3DS-es címekkel nyomulunk.

Kezdésnek nézzük meg, hogy mivel találkozunk majd elsőként, amikor bekapcsoljuk az újonnan vásárolt Wii U konzolunkat. A MiiVerse egy számtalan lehetőséget tartalmazó kommunikációs csatorna, amin keresztül tarthatjuk a kapcsolatot más játékosokkal, a világ minden táján. PC-vel és okostelefonokkal is elérhetjük a rendszert.

Scribblenauts Unlimited

Az 5th Cell sikerjátéka Wii U-n és 3DS-en is visszaköszön. A fejlesztő, Jeromiah Slaczka elmondta, hogy a Nintendo gépein debütál először a multiplayer mód. A karaktereket saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk egyetlen mozdulattal. Kiderül Maxwell háttértörténete is.

SiNG

A FreeStyle Games bejelentette a Wii U karaoke játékát. Az első bemutatóban egy csapatnyi fiatal énekelt a TV előtt, igaz nem annak képernyőjét nézték, hanem a kezükben szorongatott tabletkontrollert, amin a zene szövege volt olvasható. A többiek teljesítményét is figyeli a program, akik beszállhatnak a mókába és tapsolhatnak. Több tucat rádiókompatibilis muzsika, öröm, jókedv kacagás - véget nem érő fiatalság. Nincs dátum még.

Wii Fit U

A vállalat bejelentette, hogy világszerte 43 millió kópia talált gazdára a Wii Fitből és a Wii Fit Plus-ból. A régi tulajoknak nem kell új Wii Balance Board-ot venniük, az új cím is kompatibilis vele, ahogy a régi adatok is. Továbbra is egy elsőrangú fitneszjátékkal van dolgunk, Lerántották a leplet a Fit Meter-ről is, mely egy fejlett mérőműszer, amit a játékhoz csomagolnak. Egész nap nyomon követi testmozgásunkat, az adatokat pedig este feltölthetjük a Wii U-ra.

Luigi’s Mansion 2

3DS-en is tiszteletét teszi Luigi szellemes kalandja, ahol barátainkkal vállvetve is felfedezőútra indulhatunk a kísértetkastélyban, egymást segítve a rémségek és a kincsek megtalálásában.

Just Dance 4

A Ubisoft hétfői konferenciáján bemutatott táncjáték Wii U-n is elérhető lesz, némi extrával megspékelve. Reggie-nek viszont nem akaródzott táncolni a show-n. Meg is értjük.

További ubisoftos címek landolnak Wii U-n és Nintendo 3DS-en

A japánok legnagyobb partnere a francia Ubisoft - több sikervárományosuk az új konzolon is meg fog jelenni. A francia stúdió szakembere, Xavier Poix olyan produktumokat mutatott be, mint az Assassin’s Creed III, a Your Shape, a Rabbids, a Sports Connection és a The Avengers.

Nintendo Land

A végére hagytuk a cég talán legnagyobb dobását. A Nintendo Land egyfajta közösségi vidámpark a Wii U és 3DS tulajok számára, olyasmi mint PS3-on a Home. A single játék olyan attrakciókkal bír, mint a The Legend of Zelda Battle, a Donkey King’s Crash Course és a Takamaru. A MiiVerse integráció már alapnak számít. A multiplayer asszimetrikus élménnyel kecseget - akár négy játékos is együttműködhet. Az előadást tartó Katsuya Eguchi példaként a Luigi’s Ghost Mansion-t hozta fel.

1.
1.
randall13
nem én vagyok a célközönség, maradjunk annyiban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...