E3 2012: Látnivalókon a Wii U-s Super Mario

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 8.
  • Videó
Link másolása
Bár a Mario Wii U-s verzióját a tavalyi E3-on is láthattuk egy pillanatra, akkor nem tudtunk vele komolyabban foglalkozni, elvégre a Nintendo sem tette ezt meg. Most viszont bemutatkozott a New Super Mario Bros. U, amiről az elmúlt napokban összegyűlt egy jó adag látnivaló!

Nem nehéz megjósolni, hogy a New Super Mario Bros. U lesz a Wii U egyik legsikeresebb címe, így nekünk is érdemes kiemelt figyelmet szentelni neki. A játék az első Mario-cím lesz, ami HD-ban érkezik, és természetesen a szokásos játékmenetbeli kisebb-nagyobb újdonságok sem maradnak el: most már például lehet a Yoshi-bébiket lufiként használni, hogy függőlegesen tudjunk helyet változtatni. Na jó, lehet, nem éri el mindenki ingerküszöbét, de a rajongóknak ez maga a Kánaán!

12.
12.
#2: Nem az egyik, hanem a legsikeresebb főhöse. (Wikipedia: List of best-selling video game franchises)
#9: Szerintem amíg tudnak szórakoztató Mariot csinálni és az nem megy más Nintendos franchise rovására, addig nyugodtan csináljanak, szerintem nagy kár lenne, ha nem készítették volna el a 3D-s részeket. A Super Smash Bros. pedig nem a Mario franchise része, független tőle.
8.
8.
Daniee
#4: Mariot nem lehet szarrá játszani, egyszerűen unhatatlan még a mai napig előveszem a Super Mario Bros.-t, zseniális alkotás a maga "egyszerűségében" :)
7.
7.
myrte
Most játszottam ki a Super Mario 3D Landet, s még 24 éves fejemmel se untam meg. Kiskoromba a kedvenc játékom a Super Mario Bros 3 volt, így csinálhatnának belőle egy felújított verziót, vagy legalább kiadhatnák 3ds-re virtual console címként.
6.
6.
Gamelord
Én annak örülnék nagyon ha a Mario 64-nek jönne valamiféle folytatása, nekem az a kedvencem. Imádom azt a kastélyt :)
3.
3.
Kumite
#1: Lehet csak játszanod kellene egyet a Mario Galaxy-vel vagy valamelyik új 2D-s résszel, mondjuk ezzel és visszajönnének az emlékek meg a szórakozás ;)
1.
1.
Ferrum
Amennyire régen szerettem, most kb. annyira gyűlölöm szegény máriót, Hogy nem unnak rá a nintendonál...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...