E3 2012: Véget ért a kiállítás - 45 ezer látogató

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 8.
  • Biznisz
Link másolása
Michael D. Gallagher, az Electronic Entertainment Expo szervezőjének, az ESA-nak az elnöke elmondta, az idei kiállítás 45.700 szakembert vonzott Los Angelesbe. Az elemzők szerint ez 40 millió dolláros bevételt jelentett a városnak. 103 ország 200 kiállítója vett részt a rendezvényen.

"Az E3 2012 a videojátékok iránti izgalom, energia és szenvedély gócpontja és az iparág globális reflektorfénybe került." - olvashattuk Gallagher nyilatkozatában. "Köszönetet mondok kollégáimnak és kiállítók látásmódjának, amiért több milliárd fogyasztó figyelmét sikerült felkelteni. Megtanultuk, hogy az iparág a kreativitás, a technológia és a tartalom metszéspontján lavíroz." Ma hajnalban véget ért a cirkusz.

Néhány érdekesség az idei expó kapcsán Gallagher-től: 30 ezer hotelszobát foglaltak a látogatók, s több, mint 300-an vették igénybe a VIP Retailer programot, ami tartalmazza az elit utazást és a hosting szolgáltatásokat.

Az már biztos, hogy a Los Angeles-i Convetion Center jövőre már nem ad otthont a rendezvénynek, az ESA hamarosan bejelenti a 2013-as E3-nak helyet adó várost és a dátumot is. Több város szóba került, mint lehetséges helyszín: San Francisco, New York, Chicago és New Orleans. Hamarosan már biztosat tudunk mondani.

Fentebb a kiállításon lőtt pillanatképeket tekinthetitek meg (van több is a galériánkban), A Facebook-oldalunkon pedig szavazhatsz a legjobb játékra, míg lentebb egy stílusos videómontázst az E3 legjobb játékaiból.

Az expó ugyan véget ért, de nem itt a GK-n! A korábbi tapasztalatokból kiindulva még napokig számíthattok híráradatra.

15.
15.
D4nny
Általam egyik leginkább várt játékról, a Worms Revolutionről egy cikket sem találtam, pedig a Worms facebook oldalán igen! Ejnye! :DD
Nem nagy infók, de akkor is voltak érdekesek! :P
12.
12.
Kocsis92
arról van valami adat, hogy korábbihoz képest ez a látogatószám jó e?
11.
11.
dyousee
#9: TES:O = The Elder Scrolls: Online
10.
10.
galmat
#8: Azt mondták néhány hónapja a Valve-sok, hogy az E3-n bemutatnak valamit, aminek a nevében szerepel a 3-as szám. Ezért reménykedtem.
9.
9.
shatterhand
#8: én is így tudtam
ezért kérdeztem rá

TES:O ez melyik akar lenni? nem esik le
8.
8.
Extol
#6: Dehogy létezik, kanyarban nem volt szó róla, hogy egyáltalán készül-e de valszeg nem. Talán majd 2-3 év múlva.
Amúgy nem volt igazából várva várt cím, TES:O-t meglessük mindenképp
7.
7.
azureknight0715
Am ezen a rendezvényen nem kellett volna bemutatniuk a square enixnek a final fantasy XIII versust vagy XV-öt? Me az elején volt valami videó igaz csak a rendezvény elött.
6.
6.
shatterhand
#5: GTA majd nyáron bemutatásra kerül, de a lényeg,hogy jön. Half life3 egyáltalán létezik?
5.
5.
galmat
GTA V, Half-Life 3 vagy Episode 3 hol maradtak? Wii U szerintem egy vicc. Ami jó volt, az az Assassins's Creed 3, Watch Dogs, Square Enix új engineje, Crysis 3.
3.
3.
sherex
egyszer szívesen elmennék de abban igaza van shatterhand-nak hogy lementek a konferenciák és aztán semmi nem jött
2.
2.
shatterhand
10eve csak az ujsagbol tobbet tudtam meg mint online most.
Lemennek a videok azt semmi infoaradat szinte.
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...