E3 2012: Kojima szerint a jövő a közösségi játékoké

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Különbözős szociális elemek minden Metal Gear játékban megtalálhatóak lesznek, állítja Hideo Kojima. A CVG-nek adott interjújában kifejtette, hogy a közösségi és hardcore játékok idővel egyesülnek és fokozzák az élményt. Kiderült az is, hogy milyen platformokon fut a Fox Engine.

"Nem hiszem, hogy a közösségi és a hardcore játékokat külön kéne venni - úgy érzem, egy bizonyos ponton összeolvadnak. Minden szociális dolog a nagy címekl felé konvergál." - mondta Kojima mester. Úgy gondolja, a jövőben meg fog változni a Metal Gear Solid, figyelembe véve a közösségi szempontokat is. Rengeteg ötletük van, hogy miként lehet a közösségi elemeket meghonosítani a szériában, de egyelőre nem volt hajlandó többet elárulni.

Annyi biztos, hogy van egy hardcore közönség, akik kölcsönhatásba léphetnek a kevésbé hardcore játékosokkal, vélhetőleg a két tábor közti szakadék így összezsugorodik.

Kojima merengett egy sort a Fox Engine-ről is. A szerkesztőfelület teljesen felhasználóbarát, így a játékkészítés minél hatékonyabban tud megvalósulni. A tárgyak elhelyezése könnyebb, mivel a fejlesztő valós időben meg tudja nézni a végeredményt egy kattintás után. S amiben a motor remekel, hogy egyszerre több platformon lehetséges a munka.

A mester elárulta, hogy milyen gépeken fog futni az új engine: Xbox 360, PS3 és a jelenlegi PC-ken. De mégis milyen játékban láthatjuk mozgásban? Kojima új sorozatának középpontjában az emberi kérdések állnak: a szeretet fogalma és a családépítés. Ütősnek hangzik.

11.
11.
Extol
Én jobb szeretek egyedül játszani, akkor legalább senki sem csal ellenem, az a tiszta játék. Nem vagyok kimondottan oda az online játékokért.
10.
10.
p3ti
Kedves kojimabácsi , áldj meg minket egy régifajta metal gear mesterművel , több kívánságom nincsen. És ne ess a capcom Resi O.R.C. hibájába :\
6.
6.
simon 555
amúgy nem úgy volt,hogy a Fox engine már next-gen lesz?
5.
5.
shatterhand
#2: elmondta nekik,hogy nem minden a graf és feküdjenek rá a sztorira jobban, ne egy sótlan izét készítsenek
3.
3.
randall13
A multiplayer tulajdonképpen nem közösségi játék? oO
2.
2.
Hubert Cumberdale
Én arra lennék inkább kíváncsi, hogy milyen célból látogatta mg a cryteket nemrégiben...
1.
1.
Jinbobo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...