SmartGlass - minden Microsoft-játékban

  • Írta: InGen
  • 2012. június 11.
  • Hír
Link másolása
Minden first party játék támogatni fogja a SmartGlass funkcióit, jelentette be a Microsoft. A fejlesztők maguk választhatják meg, hogy milyen jellegű információt szeretnének közölni a SmartGlasson keresztül: fontos dolgokat, vagy csak kiegészítő érdekességeket.

Phil Spencer, a Microsoft Studios vezetője árulta el, hogy a SmartGlass megjelenése után azt minden first party stúdió által fejlesztett játék támogatni fogja. A first party a Microsoft tulajdonában álló fejlesztőcsapatokat jelenti, rendszerint nekik van először hozzáférésük az anyacég legújabb technológiához.

Spencer elmondta, biztos, hogy sokféle alkalmazást látunk majd: lehetnek olyan dolgok is a másodlagos kijelzőn, mint például, hogy egy ellenfél éppen le akar lőni téged - ez fontos dolog. De lehetnek kiegészítő információk is, mint például a Halo 4 esetében látott Halo Waypoint Atlas. De olyan is megeshet, és erre az Ascendet hozta fel példának, hogy a játékmenet egy része például a telefonon történik, és ha elmentünk otthonról, akkor ezt folytathatjuk, és ez visszahat az online világra, ahol a többiek közben játszanak.

Spencer elmondta, a SmartGlasson nem kell külön alkalmazásokat indítgatni az egyes játékokhoz, vagy filmekhez. A rendszer szinkronizálja magát az Xbox Live Gamertegeddel, és onnantól magától tudja, mi történik a konzolon, és automatikusan a megfelelő applikációt hozza be.

13.
13.
JcGross
Gya, mindhárom játékuk támogatni fogja? Nebasz!
12.
12.
Wask
#11: Nagyon tévedsz kisbarátom... mindent támogatni fog!

http://www.redmondpie.com/xbox-smartglass-announced-the-second-screen-for-your-xbox-360-allows-airplay-like-streams-to-ios-android-windows-phone/
11.
11.
Ooorky
#10: Nem egy tablet PC, pláne, hogy a tablet egyáltalán nem pc...
A SmartGlass egy program.
Kell hozzá egy Win8-as tablet, vagy windows mobile 7.5-ös telefon, és használhatod elvileg majd mindenféle hülyeségre, E3-on azt magyarázták, hogy pl. ha xbox-on online stream-en nézed a Trónok harcát, akkor a program betölti neked a hely térképét, amin jelzi, hogy az aktuális jelenet épp hol játszódik...
Szerintem az egész bohóckodás egy apple féle árukapcsolásra megy ki, ha tetszik az xbox, akkor ne ájfónt vegyél, hanem vindózost, mert azon ilyeneket is tudsz csinálni...
10.
10.
p3ti
#8: Akkor oké , magyarul egy tablett PC , amin megtalálható ez a program. Ennyi erővel rá is írhatnák hogy Wii U :)
9.
9.
Gamelord
#7: Én se igazán értem. Mert ezen nyilván nem fogjuk irányítani a játékot, tehát kell a joystick. Magyarul szerintem kb semmire se jó.
8.
8.
Ooorky
Sima Windows 8-as tablet, SmartGlass egy program lesz amit felrakhatsz rájuk.
7.
7.
p3ti
Na akkor most árulja el nekem vki , hogy micsoda ez a kütyü ? Most nem értem , hogy ez egy kontroller szerűség az xboxhoz , vagy egy tablett számítógép , ami lehet erre is használni :S
4.
4.
Necreon
#3: Bárhol rendben, de mikor? Aki kocka az amúgy is ott ülne előtte, ha épp nem teheti mert más dolga van akkor meg erre sem lesz ideje. Pénzkidobás semmi több.
3.
3.
randall13
#2: Jó de pont az a célja, hogy bárhol rákapcsolódj az xboxodra és játszhass vele :D Vagy valami ilyesmi.
2.
2.
LtGlove
#1: Nem is fogom otthon mobilnettel használni, ha már van Wifi. :)
1.
1.
randall13
Na ez sem a magyar mobilnetekre lett kitalálva :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...