Az élen nyitott itthon a Max Payne 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 11.
  • Toplista
Link másolása
Megjelenése után azonnal az élen nyitott a Max Payne 3 a hazai játékeladási toplistán. Úgy tűnik, a magyar játékosok körében is keresett volt Max legújabb akciója, a játék még az olyan anyagokkal is könnyedén végzett, mint a Ghost Recon: Future Soldier vagy az UEFA Euro 2012.

Max Payne jött, látott és győzött, a harmadik rész azonnal a legkeresettebb játékká vált Magyarországon, miközben a Ghost Recon: Future Soldiernek és az UEFA Euro 2012-nek csak a második, illetve harmadik helyre futotta. Őket a Battlefield 3 követi, míg a legjobb ötös névsora a World of Warcraft előfizetői kártyával zárul.

A hatodik a Kinect Star Wars lett, a hetedik és a tizedik helyen pedig egy-egy Call of Duty: Modern Warfare feszít. A nyolcadik helyezést az Assassin's Creed II csípte meg, a kilences számot pedig a FIFA 12 tudhatja magáénak. A teljes listát itt böngészhetitek, míg a legjobb tíz felhozatala alább olvasható!

  1. Max Payne 3
  2. Ghost Recon: Future Soldier
  3. UEFA Euro 2012
  4. Battlefield 3
  5. World of Warcraft előfizetői kártya
  6. Kinect Star Wars
  7. Call of Duty: Modern Warfare 3
  8. Assassin's Creed II
  9. FIFA 12
  10. Call of Duty: Modern Warfare 2
36.
36.
Django
Teljes mértékben megérdemelte az első helyet, az év egyik legnagyobb játéka véleményem szerint!
32.
32.
DarkLord
Szerintem egy max. kétszer végig játszhatós játék lett ennél többet sajnos nem nyújt, elöször persze vannak benne nagyon jó jelenetek amire felkapja az ember a fejét, de másodszorra már akkorát nem fog ütni és gyakorlatilag itt ki is merült a dolog.
31.
31.
KENKILL: Végre egy ember aki realisztikusan látja a dolgokat és nem ragad le a "Rocktar az isten, Max Payne az isten én is felülök a hype vonatra, mert birka vagyok" gondolatmenetnél ... :DDD

Valamelyik nap adták a Film+ -on asszem a Die Hard első részét és közben ( vagy előtte vagy utána :) volt hír az ötödikről a híradóban. Az asszonnyal azon elmélkedtünk, hogy mennyire megváltozott a sorozat és mennyire elment már a 4. rész is a trend után. Az első részben rengeteg időt töltöttek üresjáratokkal ( !!! ) ahol akár Bruce akár az ügyeletes fő-gonosz ténykedését, jellemrajzát figyelhettük meg. Mondhatni érdekes volt. A harmadik ellenben már végig tökéletes akcióbomba, bár Samuel L. Jacksonnak is köszönhető, hogy mégis nagyon jól szórakoztunk ( na meg a csavaroktól nem mentes érdekes történetnek és a jópofa fejtörőknek). Ellenben a negyedik résszel ami már vállalhatatlan infantilis rohanás, bugyutábbnál, nevetségesebb viszont kifejezetten látványos jelenetek tömkelege. :(

Max Paynnel is valami hasonló történt. Az első rész sötét, pszichedelikus személyes drámája átcsapott egy brazil szappanoperába, ami inkább szánalmat keltő, mint nevetséges. Az egészet mégis elviszi a hátán a hype-train, a kidolgozottság és az igazán jó TPS / FPS-ek hiánya, amely űrt végül is nagy sikerrel képes betölteni... :DDD

2012-ben lehet, hogy elég, de gyanítom, hogy ha ez jelent volna meg első részként 2001-ben az akkori színvonalnak megfelelően ( ezt viszonyítva a maihoz ), ma senki sem emlékezne arra, ki a rák is az a Max Payne... Ma viszont örüljünk a csontnak, mert megérdemeljük. :D
30.
30.
Hardy
Legjobb játék a legelső helyen, meg se lepődök. :D
28.
28.
Mortis
#21: Nagyjából unióban áll a véleményünk. Bődületesen nagyot csalódtam. Max Payne egyszeri alkalom volt, ez mégis a második bőr. Hová lehet még fokozni?
25.
25.
morva
Nem nagyon fogod fel a max payneket benne van a sajátossága a bullet time akkor persze, hogy olyan főszereplő van aki mindenkit leöl, ha te is ilyen diablo kocka vagy maradj annál inkább. Egyb meg a játék néhol elég nehéz tud lenni.
22.
22.
KENKILL
#21: Öhm kis hiba, komment eleje a #12-re válasz, csak a vége a #13-ra.
21.
21.
KENKILL
#13: Lehet rám fröcsögni ahogy akartok, ha neked egy max payne 3 történet "nagyon jó" akkor őszinte részvétem, gondolom a diesney meséken kívül nem sok mindent láttál amiben történet is van. Egyébként képzeld el játszottam vele, és ez alapján mondom h szar. Persze lehet hogy másoknak tetszik, én ezt elfogadom, legyél vele boldog. Ízlések és pofonok.

SPOILER
A főhős itt egy életunt idióta akinek legalább a dumája jó lenne, de ez a "nagyon jó" történet hazavágja az egészet. Valami random multimilliomosok testőreként kell dolgozni, akiknek a fajtáját Max állandóan szidja, aztán hirtelen sajnálnom kéne mikor elrabolják a feleségét aki csak a pénze miatt ment hozzá. Sőt, ugyan Max utálja az ilyen embereket, azért lemészárol egy fél hadsereget, hogy visszaszerezze a csajt. A visszatekintések meg abszolút semmitmondóak, helyi gengszter fenyegeti az életünket, na bumm. A rockstar-féle hosszú és üres átvezetők pedig abszolút nem illenek a képbe szerintem. Az ilyesmi még a GTA-ban elmegy, de egy lineáris játéknál azért jobb lenne többet játszani mint átvezetőt nézni. Valahol a 8-9. fejezet környékén hagytam abba mert egyszerűen annyira unalmas volt az egész. Hiába a jó játékmechanika (amihez megjegyzem kb semennyire sem nyúltak hozzá) ha ilyen gyér a történet. Pedig már nagyon vártam a játékot, úgyhogy hatalmas csalódás volt. Azt meg légy szíves ne próbáld már beadni nekem hogy nagyon reális ez az egész :D Persze, hogy nem, de melyik játék az? Az aztán a legutolsó szempont, ha egyáltalán.
SPOILER VÉGE

Nem mondtam, hogy a tartalmat hiányolom, hanem hogy a történetet. A többit fent kifejtettem. Diablo meg nekem tetszik ahogy van, persze lehetett volna jobb is, de ez van, ezt kell szeretni. Nekem jobban megérte, kinek mi.
19.
19.
givi6
Na végre, Max Payne 3 végre berobbant, év játéka gyanú...
Kíváncsi leszek mi lesz, ha a Diablo 3-ból ismét lesz a polcokon -amit internetről is lelehet tölteni- akkor melyikük lesz a nyerőbb.
16.
16.
morva
#13: Ha azt se tod mi az h Noire ami egyébként is a hangulatra utaló szó akkor bújj el.
Egyébként is a történetéből se értesz egy szót azér nem jön be neked, plusz nem látod benne amin egy csomót dolgoztak. (360 as fordulás)
13.
13.
#2: LOL, vicces vagy nagy Diablósként, hogy hiányolod a Max Payne 3-ból a tartalmat...haha
12.
12.
JcGross
#2: Nem tudom mit oltogatod a MP3-at mikor nem is játszottál vele. Ha játszottál volna akkor tudnád, hogy nem csak a tűzharok realizmusa miatt jó, hanem nagyon jó története is van. Ugyanolyan noire hangulatú mint az előző részek, az egyetlen dolog ami hiányzik belőle az a Max Payne theme amit csak nagyon ritkán hallani.
11.
11.
drat576
Én is örülök a MP3 sikerének, nekem nagyon tetszett/tetszik.
10.
10.
Dragonborn
Megérdemelte egyszerűen kiváló sokkal jobb mint a ghost recon
8.
8.
nero66
A Diablo 3 elfogyott... :D Én is csak a héten érkező szállítmányból tudok rendelni :)
7.
7.
shatterhand
#2: Gondolom nem vetted meg a max payne3at.
Akkor meg miért keresed a diablo-t egy eladási listán? Úgyse vagy ott érintett.
5.
5.
Papus
#2: Már bocs haver,de szerintem hülyeségeket azért ne beszéljünk,a tavalyi év összes shooterét keresztbe h.gyozza,a képregényes átvezetőkön és a helyszínen kívül semmi nem változott,a látványos akció viszont aláz!Brazilia hangulta más mint New-York-é,de attól még nagyon is hangulatos a játék.Ezért a játékért nem kell sajnálni a zsédet.
3.
3.
shatterhand
max payne3 megérdemelten.
Hol a diablo3? Hát le van már töltve gondolom vagy első körben megvették.
2.
2.
KENKILL
Hogyhogy nincs diablo 3? Am csak gratulálni tudok azoknak akik Max Payne 3-ra pénzt adtak ki. Szerintem borzasztó gyenge lett, ennél sokkal többről kéne szóljon a max payne.
1.
1.
Stranger666
Diablo 3 azért nincs mert ennyire elfogyott??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...