Free-to-play játékon dolgozik David Jaffe

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 11.
  • Hír
Link másolása
Most éppen, és egyelőre az előkészületi munkálatok folynak. A Twisted Metal és a God of War atyjának körülbelül tíz ötlete volt legutóbbi projektje után a "hogyantovábbot" illetően, végül egy free-to-play, böngészőben futtatható TPS mellett tette le a voksát. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle!

David Jaffe nem tud egy helyben ülni, a PS3-exkluzív Twisted Metal után azonnal lelépett az általa alapított fejlesztőstúdiótól, most pedig újabb projekten agyal - habár eddig maga sem tudta biztosan, hogy mit akar csinálni.

A Gameindustry-nak adott interjúban, Jaffe elárulta, hogy körülbelül tíz játékötlete volt, ezek között volt olyan, ami valódi AAA-s cím lehetett volna, ő végül mégis egy böngészős, free-to-play TPS mellett döntött. A játékról természetesen nem tudunk konkrétumokat, hiszen ő maga is csak most ötletel, rajzolgat, építi a prototípust és persze a fejlesztőcsapatot.

Bár a free-to-play sok tekintetben lenézett kategória, és Jaffe is utálja alapvetően, viszont bizonyos szemszögből nagyon szereti ezeket a játékokat: imádja, hogy bárki beszállhat és beletanulhat a programokba, el lehet velük lenni öt percet, de három órát is, ráadásul nem kell hozzájuk atomerőmű.

Kíváncsian várjuk a további részleteket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...