Úton a Gran Turismo Vita?

Természetesen a Sony még nem jelentett be semmit hivatalosan, viszont állítólag a marketingesek már kérdezgetik a játékosokat, hogy érdekelné-e őket a Gran Turismo PlayStation Vitára írt változata. Valószínűleg a japánok előbb-utóbb minden fontos szériájukat átültetnék a kézikonzolra, itt inkább a "mikor" kérdéses.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Nekem volt pspem.
Imadtam,mindig nalam volt,de ha kene tiz ertelmes,tenyleg jo es elvezetes jatekot mondanom,bajban lennek.
Jott az xperia play,ps tamogatas meg a sok szoveg es gyakorlatilag csak az angry birds van ezen a szutyok telefonon,ami elfut barmilyen androidos mobil.
Koszonom sony ,utoljara vagtal at ...
#8
ami a végén van az jól hangzik:D
ezt eljátszhatnák majd a PS4-el is ha kijön.így nem lenne baj ha nem vinné a PS3-as játékokat hanem egyszerűen ha meg van a játék PS3-ra akkor mondjuk letölthető formában megkapnád PS4-re is.
#7
#6: Csak egy pár ami majd később jön : Assassins Creed 3 Liberation , Call of Duty Black Ops Declassified(rem jól írtam) Bioshock , Sly Cooper .Most így hirtelen még ezek jutottak eszembe. Nekem van box(régebben ps3 ...ps3 jobb szerintem) is meg vita is . Nekem különösen az tetszik benne hogy nagy konzolos élmény van a kezemben . De ha nem győzött meg nem nagyon érdekel ugyanis mindenki azt vesz azzal játszik amivel akar
#6
sajnalom ,engem ez a lista nem gyozott meg...
Marad az X360
#4
#3: Unit 13, Resistance Burning Skies, Uncharted Golden Abyss, Little Deviants , Gravity Rush csak egy pár Ps Vita Exclusive cím
#3
Vegre valaki hasznalja az eszet a sonynal,bar egy huzoprogramnak nyitocimnek kellett volna lenni.
Egy god of war es egy gran tourismo,tuti mar vettem is volna egy vitat.
De idaig karcsu a felhozatal,bar inkabb szegyen ,mint karcsu,semmi exluziv...
#2
Ne jöjjön, mert a végül tényleg vennem kell egy Vitát! :D
#1
Jöjjön csak ;)