A Paramount viheti filmre a Splinter Cell-t?

Újabb fejlemények láttak napvilágot az előkészületi fázisban leledző Splinter Cell mozifilmről. Lapértesülések szerint a Paramount gyártócég már tárgyalásokat folytat a Ubisofttal. A fércművek elkerülése végett a franciák teljes kontroll alatt tartanák Sam Fisher filmes kalandját.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#47
Clive Owen. :D
#46
szerintem tina törner jó lenne :D:D:D:D:D:D:D:D:D
#45
már ne is haragudjatok de George Clooney telebaszottul öreg egy sc film frencsájzhoz
#44
Engem az annyira hidegen hagy. Azt a több órás élményt amit a játékból gyerek, most megpróbálják beletömni egy 90 perces mozifilmbe, gondoljatok vissza a Prince of Persiára.
#43
Josh Holloway, Hugh Jackman,
#42
Clooney No.1., Jim Caviezel No.2., Thomas Jane, Pierce Brosnan (szálkásítva :) ), Jeffrey Dean Morgan,
#41
K2 The HighestModerátor
#36: Igen, SZERINTED...
#40
qpy
Szerintem kinézetre (tudom, hogy viccesen hangzik) de az a szinész nagyon hasonlitana Samre, aki (tudod, tudom....) a grace klinikában valami dokit játszik. Se az ottani, se az igazi nevét nem tudom. Alapvetően egy nyálas, vagy annak tűnő figura, de ha jo szinész esetleg (nem tudom), akkor egy jo kihivás lenne. Nézzetek rá, ha nem hiszitek. Ironside "karakterét" azonban senki nem fogja tudni vissza adni.
#39
Gerard Butler volna a legjobb választás!! Kicsit még hasonlít is Sam Fisher-re!
#38
#33: Nekem Wahlberggel meg Damonnal is az a bajom, hogy már a megjelenésük miatt annyira hiteltelenek egy olyan karakter szerepében, mint Sam Fisher! Egyszerűen nem hinnéd el róluk, hogy tényleg átélték minazt, amin Fisher keresztülment! Ezt szeretem pl. a Taken-ben, hogy Neesonnek már a nézése alapján elhiszed, hogy megjárta párszor a poklot és találkozott a világ mindenféle mocskával, ezért ennyire hiteles! Hardy ugyan fiatalabb, de most a Dark Knight Rises-ban negatív karaktert fog alakítani, amire azért Nolan nem véletlenül kérhette fel! Wahlberg és Damon tipikus jófiúk (unalmasak) egyszerűen nem illik hozzájuk az "antihős" szerep! Ez persze a saját véleményem! :)
#37
#36: Ott az egész film volt szvsz elcseszve, nekem az alakításával nem volt gondom.
#36
#33: Wahlberg...persze. Még csak az kéne, Max Payneként is botrányos volt. :-((
#35
Én annak idején, amikor megláttam Sam-et az első ingame képeken, egyből Clooney jutott rólam eszembe. Neeson-nak speciel nagyon örülnék, mivel az egyik kedvenc színészem.

#33:
Ő sem lenne rossz, de szerintem Matt Damon is elmenne neki. Bourne-t speciel kiválóan játsza.
#34
Az alapvető probléma szerintem nem a színész kérdése hanem az, hogy egy ilyen témájú játékból hogyan tudnának érdekes filmet készíteni anélkül, hogy az ne egy kliséhalmaz kémfilm legyen.
#33
K2 The HighestModerátor
Mark Wahlberg???
#32
#31: Majd vesz fel parókát. :)
#31
#29: Max egy paródiában ..

#30 ahhoz kéne haj is..
#30
Szerintem is Jason Statham lenne a legjobb mert külsőre is hasonlít és hasonló szerepeket szokott játszani.
#29
Szerintem meg Kal Penn fogja játszani...
#28
George Clooney hasonlít rá szerintem a leginkább.