A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.

Ahogy említettük, a listát ezúttal is a Max Payne harmadik része vezeti, őt az UEFA Euro 2012 követi, ami egy helyet javított a múlt hét óta. A dobogó harmadik fokára a FIFA 12 állhatott, ami a kilencedik helyről tornázta fel magát a bronzérmes pozícióba. A negyedik helyezettünk a World of Warcraft előfizetői kártya, az ötödik a Kinect Star Wars lett.

A második helyről a hatodikra csúszott le a Ghost Recon: Future Soldier, majd két háborús shooter, a Battlefield 3 és a Call of Duty: Modern Warfare 3 következik. A kilences rajtszámot a Far Cry 2 tudhatja magáénak (a harmincadik helyről tört előre), míg a sereghajtó szerepében az Assassin's Creed első része tetszeleg. A teljes listát itt böngészhetitek!

  1. Max Payne 3
  2. UEFA Euro 2012
  3. FIFA 12
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. Kinect Star Wars
  6. Ghost Recon: Future Soldier
  7. Battlefield 3
  8. Call of Duty: Modern Warfare 3
  9. Far Cry 2
  10. Assassin's Creed
28 komment - szólj hozzá!