Új God of War-csomagok a láthatáron

Két gyűjtői csomag is felütötte a fejét az online áruházak kínálatában a hétvégén. Az egyik természetesen a jövőre érkező God of War: Ascension rajongóknak szánt kiadása, a másik pedig egy novemberben megjelenő gyűjtemény, amiben az összes eddigi játék megtalálható lesz.

A 2013 márciusában megjelenő God of War: Ascension már biztosan kap gyűjtői változatot, az Amazonnál már előrendelhető a 80 dolláros csomag: a rajongóknak szánt kiadás fémdobozban érkezik, lesz benne egy 8 hüvelykes Kratos bábú, digitális formában megkapjuk a soundtracket, valamint PS3-as témákkal, PSN-es avatarokkal gazdagodhatunk. A multiplayer módban ideiglenesen dupla XP-t szerezhetnek a csomag vásárlói, valamint Online Pass is jár nekik a jövőbeli DLC-khez.

A másik, a Playfront által ismertetett csomag nem köthető közvetlenül az Ascensionhöz, viszont a hype-ban kétségkívül fontos szerepe lesz. Az Omega Edition nevet viselő pakkban egy Kratos bronzszobor mellett helyet kap az összes eddigi God of War-játék, így az első két Collection (a PS2-es és PSP-s részek PS3-as átiratai), illetve a harmadik epizód is. A csomag megjelenése novemberben várható állítólag, képünk is van róla feljebb, csekkoljátok!

17 komment - szólj hozzá!