Single módra vált a Dragon Age: Legends

A BioWare böngészőalapú, free-to-play szerepjátéka a Dragon Age 2 megjelenése kapcsán landolt a Facebookon és a Google+-on. A cím azonban letölthető formában, ingyenesen elérhető lett azok számára, akik ódzkodnak a közösségi élménytől. Mi ennek az oka? Rögtön elmondjuk!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#8: Nem védeni akarom a Dragon Age 2-t de a God of War is arról szól, hogy futok meg ölök egy csapat ellenséget és ez ismétlődik a Dante's Infernot meg inkább meg sem említem.
#8
Én csak a Dragon Age2-vel játszottam. De egy hét után vittem vissza beszámíttatni egy új játékba (Shadows of the Damned ezerszer szórakoztatóbb game) mert ennyire UNALMAS-MONOTON- ESEMÉNYTELEN játékon nem tudom mit lehet szeretni? 5percenként 5perc párbeszéd, utána meg 10perc járás a pusztaságokon, majd 5perc monoton és buta harc és utána mindez ismétlődik. Most őszintén, szerintetek ez egy NORMÁLIS játék receptje? Nem tudom ki az akinek tetszik, de próbáljon ki egy God of Wart vagy a Dante's Inferno-t és meg tudja honnan kezdődik egy NORMÁLIS game.
#6
A Dragon Age 2 elég csalódás volt, nem sokkolom magam még ezzel is.
#5
#1: Így van!
#4
...En valamit rosszul, vagy nem eleget jatszhattam vele, mert semmit nem adott szinte az alapjatek sztorijahoz. Lehet az is, hogy csak kesobbi frissitesekkel kapott tobb tartalmat, mikor en mar abbahagytam a jatekot vele. Egynek jo volt, de en inkabb csak a DA2-es extrakert toltam anno, fizetni en sem fogok erte. :)
#3
Törölt felhasználó
Pedig milyen jól néz ki ez a kép. Ínycsiklandozó ! :DDD
#2
Égek a vágytól, hogy ezt toljam...
#1
Inkább kezdjenek hozzá egy méltó DAO utódhoz.