Bejelentették az Okami HD-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy ősszel érkezik az Okami HD - a PlayStation 2-es korszak nagy klasszikusa modern köntösben, letölthető címként. Amaterasu mesés kalandját immáron PS Move-támogatással is élvezhetjük. Befutott az első előzetes is.

A Capcom elmondása szerint az Okami már az előző generációban is az egyik legszebb játéknak számított a sajátos grafikai stílusa miatt, a HD grafika viszont mindinkább lenyűgözővé teszi. A látvány persze nem minden, az Okami HD PlayStation Move és trófeatámogatással is fel lesz vértezve.

A számos kritikai sikert bezsebelő játékban Amaterasu-t, egy japán istennőt irányítunk, aki farkas formájában éli életét. Miután egy zsarnoki szörny a világot romos pusztasággá rombolja, latba kell vetnünk mágikus képességeinket, hogy visszaállítsunk a békét és az életet. A rengeteg elnyomhatatlan párbeszédet tartalmazó Okami nem mindenkinek fog tetszeni, elvégre az egyedi hangulat bizonyos fokú érettséget és szemléletmódot igényel.

Az Okami HD 16:9-es képarányú grafikát kínál PS3-on, a védjegyének számító sumi-e művészeti stílus félelmetesen részletes világot tár elénk úgy, ahogy még nem láttuk eddig. A PS Move-val pedig az ecsetvonásokat vitelezhetjük ki pontosabban, mint egy kontrollerrel. Igaz, a klasszikus élményekhez elegendő lesz egy Dualshock 3. A pletykák szerint a játék november 1-jén érkezik PSN-re, 19,99 eurós áron.

12.
12.
keiji maeda
#11: ha wii-n volt az igazi akkor a ps3 move-jához is passzolnia kell majd :)
11.
11.
Rayzax
nemtudom, szerintem ez wii-n volt az igazi :D az egyik legjobb wii-s játék amivel játszottam
10.
10.
p3ti
Komolyan nem értem hogy ez miért nem jön boxra :( Nagyon jó játék volt , szinte hogy Zelda szinten mozgott , nagyon kár
9.
9.
p3ti
#4: Sosem értettem hogy miért nem folytatták a Dawn of dreamset :\ Pedig imádtam az onimushat , főleg az első részét. Na annak nagyon tudnék örülni
7.
7.
mzsolt91
Ejnye Capcom ha már Resident Evil 4-et kiadtatátok Xbox 360-ra, akkor ezt miért nem? Pedig tuti hogy beruháztam volna rá...
Na mindegy, akkor haverom ps2-jén visszem megint végig.
6.
6.
keiji maeda
#5: játszd kontrollerrel :)
5.
5.
mamgu
De hát én ezt vita-ra szerettem volna mert arra tudok rajzolni, de fagyit nem akarok ezért venni.
4.
4.
keiji maeda
örülnék neki ha a capcom a számomra 3 kedves címet elővenné már és kezdene vele valamit :) Onimusha, Rival School, God Hand , anyira örülnék neki .
és milyen jó ötlet volt ezt az okami-t igy megcsinálni :)
3.
3.
Lorthirash
nem is rossz legalább erről a címről elmondható az hogy egyedi és nincs másik ilyen az ábrázolás sztem korrekt kíváncsi lennék rá azér de hát én pc-s vagyok :)
2.
2.
Yanez
Az egyik cim,amit mindig is bántam,hogy kihagytam.De most végre megkapom,YEAH!
1.
1.
DON GONDOCS
Na ez megér egy hd kiadást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...