Július végén jön az Orcs Must Die! 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A Robot Entertainment bejelentette, hogy július végén jelenik meg az Orcs Must Die! folytatása, a rajongók bő egy hónap múlva eshetnek neki az immár kooperatív móddal is felturbózott orkirtásnak. Természetesen az eredeti játék tulajdonosainak extra tartalom jár a második részben!

Az Orcs Must Die! 2 vadonatúj kampánnyal várja a játékosokat, akik immár egy haverral karöltve, kooperatív módban is teljesíthetik a kiszabott feladatokat. Ezen felül minden fontosabb területen fejlesztett a Robot Entertainment: a játékban még több ellenféltípussal és csapdafajtával, illetve átalakult fejlődési rendszerrel is találkozhatnak a rajongók.

A készítők a minap a hivatalos blogoldalukon jelentették be az Orcs Must Die! 2 megjelenési dátumát, eszerint július 30-án repülhetünk rá a várva-várt folytatásra. Ha megvolt az első rész, külön örülhetsz, a Robot Entertainment ugyanis exkluzív tartalmat ígér a hűségedért cserébe.

7.
7.
Elyas
Hm valaki felvilágosítana? Ez most egy DOTA hoz hasonló tower defend vagy valami más?
6.
6.
Ótvar
#5: most ez a kommant nagyon, de nagyon-nagyon tetszett. Mert minden hírnél pont a fordítottka megy hogy:" Miért nem jön PC-re," most meg te benyögsz egy ilyet :D
5.
5.
Gago90
Utánna olvasatam az infónak, és azt írták,hogy csak Pc-re jelenik meg ! De mért? ha az első rész volt boxra letölthető akkor most a második rész mért csak pc-re lesz?
4.
4.
giga321
#1: Jaja , csak hátra kellett volna dőlnöm és nézni de addigra vége lett :( , :D Na remélem itt majd ez sikerül amúgy bitang jó játék az 1 igazi meglepetés volt nekem, a semmilyen videót képet nem néztem róla és nagyon megtetszett elsőre.
2.
2.
Hardy
Kár, hogy csak két személyesre csinálják... Lehetett volna egy 4 főst is kihozni, na mindegy...
1.
1.
anadrex
Várós^^ Csak az nem tetszett az első részben, hogy mire olyan csapdarendszert építettem, hogy nekem már nem kellett csinálnom semmit addigra véget ért a map.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...