Videojáték formájában is hódít a foci-EB

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 25.
  • Toplista
Link másolása
A Max Payne harmadik része alaposan visszaesett a hazai játékeladási toplistán, miközben labdarúgó-Európa-bajnoksággal párhuzamosan egyre népszerűbbé vált a FIFA 12 Euro 2012 kiegészítője is. Nem lepődtünk meg, a magyarok mindig is szerették a focit videojáték formájában fogyasztani.

Az UEFA Euro 2012 tehát a múltkori ezüstérmet aranyra cserélte, és némi kihagyás után a Diablo III is visszatért a második helyre. A dobogó harmadik fokára a Battlefield 3 állhatott, őt a World of Warcraft előfizetői kártya követi, míg az első ötöst a FIFA 12 zárja.

A második etapot a Call of Duty: Modern Warfare 3 nyitja, a hetedik a múltkor még első Max Payne 3, a nyolcadik helyre pedig a Far Cry 2 kapaszkodott fel. A tízes toplistát két Assassin's Creed zárja: a Revelations a kilencedik, a sereghajtó pedig a jó öreg első rész. A teljes listát itt böngészhetitek!

  1. UEFA Euro 2012
  2. Diablo III
  3. Batltlefield 3
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. FIFA 12
  6. Call of Duty: Modern Warfare 3
  7. Max Payne 3
  8. Far Cry 2
  9. Assassin's Creed: Revelations
  10. Assassin's Creed
13.
13.
gabesz222
a fizikáról meg ne is beszéljünk... ég és föld a különbség a 07 és 12 között (impact e
ngine)
12.
12.
SLi
#8: Nem értem miért kell az embereknek okoskodni olyan témában amiről fogalmuk sincs.
"a labda labda marad" gratulálok elmés meglátás, nyilván ha megnézünk egy meccset Puskásék idejéből, meg megnézünk egy meccset a mostani eb-ről semmi különbség nem lesz hiszen a labda az labda.
Nyilván te semmi különbséget nem látsz az egyes játékok között, mert nem is érdekel meg nem is értesz hozzá. Amivel semmi baj nincs én se tudok semmit a curling-ről meg a vízilabdáról, de nem is okoskodok. Ugyanígy nem verem a nyálam hogy mi a különbség a Crysis első és második része között, hiába tűnik nekem ugyanannak a buta, unalmas játéknak tűnik mind a kettő.
11.
11.
Gamelord
Azért poén, hogy minden egyes fifa hírnél előjön valaki, aki nem érti miért veszik az emberek, mi benne az újítás, ráadásul valamilyen véletlen folytán nem is játszanak benne. Annyira unalmas már.
10.
10.
Vurgi
#8: Nem tudom miről beszélsz, szerintem nézd meg a 07 és a 12 grafikáját, és azután gondold újra azt, amit az első kommentedben írtál. Amúgy meg szerintem hiába magyaráznád egy olyan embernek, aki a CoD-ot összehasonlítja egy focis játékkal.
8.
8.
Sun9us
#7: Kérlek magyarázd el nekem, földi halandónak, hogy micsoda innováció, és játékmenetbeli újításokat vezet be az Elektronic Arts évről évre, hogy indokolt legyen kifizetni azt a pénzösszeget. Multiplayerben nyomnak egy kis death match-et, vagy megfűszerezik egy kis capture the flaggel? A focilabda, labda marad, még ha az kék, zöld, vagy sárga színű is.
7.
7.
gabesz222
#4: te vagy nem játszottál még fifával vagy ennyire vak vagy de oltári nagy baromságokat írsz.... -.-
6.
6.
Gamelord
#5: Egyetértek, elég durva hogy így fogy még mindig.
5.
5.
Quent1n
Igazából magyar viszonylatban érdekes mennyi AC 1 fogyott még ha olcsó is. :) Mert a FIFA a lövöldék az okés de azok mind frissek. AC 1 már időtlen idők óta a top10 körül mozog és ilyen teljesítményt csak a SIMS3-tól láttunk szóval ez nem semmi azért! :)
4.
4.
Sun9us
Sosem értettem, hogy ezeken a focis marhaságokon, mit esznek az emberek. 2000 óta, 12 egy tucat, és kb a Fifa 07 óta a grafika sem nagyon változott. Max évről évre változik a menü, és hogy ki milyen csapatban játszik. (Ezeket pl egy évenkénti pár megás frissítéssel meg lehetne oldani.)
2.
2.
fojesz
1.
1.
hala
Far Cry 3??:DD nem korai kicsit?:D ráadásul meg se jelent és ilyen rosszul kezdett?xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...