Mégsem jelenik meg szeptemberben a Far Cry 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 25.
  • Csúszás
Link másolása
A nap végére egy szomorú hírrel kell beérnünk: a Ubisoft bejelentette, hogy a csúszik a Far Cry 3 megjelenése. A beígért szeptemberi dátumot képtelen tartani a cég, s csak két hónappal később lát napvilágot a sandbox shooter. A franciák nem indokolták döntésüket - milyen kár!

Váratlan fordulat a Far Cry 3 megjelenését illetően. Most már biztos, hogy nem törhetünk borsot szeptemberben a trópusi szigetet birtokló banditák orra alá, hiszen a Ubisoft Montreal FPS-e tetemes időt késik. Egészen pontosan szeptember 6-ról november 28-ra csúszik a Far Cry 3 dátuma, ami testvérek között is bő két hónap.

Indokot nem kaptunk - ha igen, akkor is azt nyilatkozták volna a franciák, hogy szükség van némi plusz fejlesztési időre, hogy minél minőségibb játék születhessen meg. Ugyanebből a sajtóinfóból tudjuk, hogy a Just Dance 4 október 2-án, a Rocksmith szeptember 28-án debütál - utóbbi játék PC-s verziója pedig október 19-én.

A Far Cry 3 mégiscsak nagyobb figyelmet érdemel - még mindig jobban jártunk, mint az amerikaiak, hiszen a tengerentúlon december 4-én startol a sikervárományos FPS.

36.
36.
Cevys
Ha valakit érdekel, akkor a www.farcryhc.hu -n találhat magának egy Nyereményjátékot, amin értékes Far Cry 3-as nyereményeket lehet nyerni.
34.
34.
Hubert Cumberdale
#33: Nem mondanám ,hogy onnan indult be. Esetleg a copy/paste, ahogy sokan mondanák..
33.
33.
KeXxX
#32: az MW1 nem volt olyan nagy szám. mw2-től indul be igazán minden ha játszottál vele. addig meg ne szarozd. az mw3-nak legalább van története nem úgy mint a rédzsnek :)
32.
32.
Hubert Cumberdale
#31: Ezzel most nem akarok vitázni, ezen már vitázott rajtunk kívül 5664732357 ember. Szerintem az utolsó cod, aminek értékelhető kampánya volt az az MW1. Nekem az nem történet, hogy végig megyünk 8 millió katona között, akiket persze 3-an lenyomunk, mintha hangyabolyba eresztettek volna minket nagyítóval és megmentjük a világot. Közben beszélünk 3 emberrel és tessék a karakterfejlődés...
31.
31.
BrendOoN
#28: A CoD kampány módja egy szutyok? Szerintem pont ellenkezőleg... Én az MW3-mat a sztori miatt vettem meg... És nem bántam meg. Eszméletlen jó lett!
30.
30.
Hubert Cumberdale
#29: Jah, mert az elsőt a crytek csinálta, akit közben át konvertáltak EA-s fejlesztőkké, így másokra maradt a második rész. Mondjuk attól még lehetett volna rendes folytatás...
29.
29.
dragonair144
Nagyon helyes hogy nem a multin lesz a hangsúly viszont nekem far cry sorozatban az nem tetszik hogy nem függnek össze pl nem tudom ti játszottatok e az első résszel én viszont igen és beejezetlen a vége .. :/ gondoltam jön a folytatás és elre lett 1 afrikában játszodó szutyok ... :/ viszont a 3. rész ről megjelent videók engem nagyon meggyőztek már az előzetesről is majdnem azt hittem hogy ez nem játék hanem film . A játékot elnézve gyönyörűen kidolgozták vagyis ahogy a videókban láttam nem tom engem valahogy meg győzött kár hogy csúszott a megjelenése pedig már nagyon várom :) .
28.
28.
Hubert Cumberdale
#27: Szerintem nincs is :D Mármint manapság tényleg a multi a mérvadó, de nem minden esetben. (pl skyrim, vagy GTA, vagy deusex stb) Ha követted az eddigi híreket a FC3-ról, akkor láthattad, hogy 1-2 videó kivételével folyamatosan a single kampány van reklámozva. Ez nem cod, meg BF, ahol a multi mellé odacsapnak egy szutyok, mozgáskorlátozott csimpánzok által összehányt 3 és fél perces kampányt, hanem ellenkezőleg, a single-re összpontosítottak és raktak mellé egy viszonylag átlag multit, (na jó annál azért jobbnak tűnik) hogy azzal is megdobják valamennyivel az eladásokat. Szóval ez nem multi orientált gamma.
27.
27.
ribizly
#26: Leszámítva azt a tényt, hogy nagyon sok FPS ma már csak a multiplayer része miatt eladható, és abban láthatóan nem különbözik a "konkurenciától". A single rész valóban egészen más, abban igazad van, sőt, ennek lesz talán az elmúlt időszakban a legjobb egyszemélyes kampánya. De manapság véleményem szerint az kevés... Persze ne legyen igazam.
26.
26.
Hubert Cumberdale
#22: Attól, hogy fps- ek nem konkurenciái egymásnak a coddal meg a Mohával. Teljesen más stílust képviselnek.
25.
25.
BrendOoN
Durva ősz lesz! :)
Borderlands 2, Assassin's Creed III, Fifa 13, Medal of Honor: Warfighter, Black Ops 2, Hitman: Absolution és Far Cry 3....

Aki ezeknek csak a felét veszi meg, már elfog szegényedni :D
24.
24.
frenkyboyhun
szülinapom előtt 5 nappal jelent volna meg. Ez lett volna az egyik ajándékom :(
23.
23.
hedzsooo
Nem banom, igy is tul sok a jo jatek jelenleg PC-n. :D :D
22.
22.
ribizly
Az is elképzelhető, hogy valami olyan jön ki akkor, aminek nem akarnak konkurenciát állítani, vagy nem bíznak benne, hogy annyian vinnék. Azt mondjuk, hogy miért a MoH és CoD időszakra kellett tenniük nem egészen értem, de bizonyára jól átgondolták...
17.
17.
drat576
#14: a Borderlands 2 nekem is must have, meg nem tudom mikor szándékoznak kidobni a Guild Wars 2-t, de jó lenne minél hamarabb, a ghost warrior annyira engem nem hoz lázba :)
16.
16.
Vurgi
#4: Nekem is pont a szülinapomon... :D így már elgondolkodok, hogy megvegyem..
14.
14.
Lapocka
drat: én a S:GW2-vel és a Borderlands 2-vel kell hogy kibírjam
12.
12.
Nos, ám legyen, ha ettől jobb lesz a játék... mert a második résszel nagyon mélyről indulnak nálam ! :(
11.
11.
ptmilan
Én nem bánom ezeket a csúszásokat, főleg ha a Ubisoftról van szó, hiszen ők mindig remek játékot adnak ki a kezeik közül, szóval ez a csúszás is csak jót jelenthet. :-)
10.
10.
SCR3AMN00B
Kár de valahogy kihúzom:D Minden játékot kihúznak Október környékére nagyon sok játék jelenik meg etájt:D Halo4, Black Ops 2 stb.
9.
9.
drat576
Jáááj most mivel fogom tölteni a vénasszonyok nyarát? :P
8.
8.
Lacek896
Várható volt a csúszás. 2 Ubis játékot várok idén meg sem lepődök hogy késik mind a kettő. :(
7.
7.
Uhu123
#5: Igen :)
Ubisoft képes rá, hogy nem csak elcsúsztatja a címeit, de mire kijön, teljes koncepcióváltáson esik át a játék...

De még így is ez az egy FPS ami érdekel idén.
5.
5.
Starkiller89
#4: főleg nem az Ubisoftnál... :D
4.
4.
Starkiller89
Pont szülinapomon jelenik meg! :D Csoda is lett volna, ha nem csúszik valami, ami multiplatform cím...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...