Nem tenne jót a Final Fantasy VII remake

A Square Enix szerint jelen pillanatban többet ártana a Final Fantasy sorozatnak a Final Fantasy VII felújított változata, mint használna. A japán kiadó-fejlesztőcég egészen addig nem akarja újra elővenni a klasszikus epizódot, míg nem rukkolnak elő egy olyan résszel, ami lepipálja azt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
#12: Ez jó ötlet lenne.

A történettel sem kéne szarakodni,és ha nagyon alaposak akarnak lenni,akkor az összes textúrát lecserélik,HD-re húzzák,stb...
És ezek a remake-ek évente jönnének,ráadásul ilyenkor nyáron,az uborkaszezonban,mert ha ez az egyetlen nagyobb játék a piacon ami új,ezt fogják venni. És ha az első remake nagyon jól sikerül,a többire akkora vásárlótömeg menne,hogy az nagyon nagy bevételeket hozhatna.
És ne feledjük,csak a textúrákat húztuk fel.

Tényleg jó ötlet lenne. (bocsi a levezetésért,mire rájötttem hogy amit gondolok,leírom,már késő volt :D)
#13
#12: el is kezdték (újra)kiadni az 1-től Nintendo DS-re meg PSP-re

amúgy asszem a régebbi FF főfejlesztő elment a X vagy X-2 után és azóta nem az elvárásoknak megfelelő a FF ranjongók számára szóval nem egyhamar lesz meg a kívánt eladási rekord
#12
Én ha lehetne úgy csinálnám, hogy az 1-től kezdenék el Remake-elni és folytatnám a kilencig, tízig.
#10
#9: Én is szívesen látnám azt a részt felújítva. A mai napig az a kedvenc részem.
#9
Csak én szeretnék egy Final Fantasy VIII remake-et?
#8
Ne is akarjanak új részt kiadni, mivel a Final Fantasy versus 13-at 6 éve jelentették be, hogy meg lesz. Azóta még mindig nincs kint.
#7
Szerintem meg jó dolog lenne...Nekem a kedvenc FF játékom a 7.rész...A 13 grafjával és régi sztorival meg zenékkel és az Advent Children átvezetőivel nem értem mit lehetne elcseszni ezen...
#6
Remakelni jó dolog, csak nem bisztos hogy enyi év utánis ugyan akkora siker lesz mint régen.
#5
az ff sorozatnak az tenne jót ha maradna a régi harcrendszernél, és nem tennék a story-t érthetetlen vizekre, és ne legyen monoton.
#4
Hab
Dehogynem tudnának csinálni, ha nem a csilli-villi grafikára és az átvezető videókra koncentrálnának, ami kb 5 percenként töri meg a játékot. Egyelőre marhára nem abba az irányba haladnak, hogy bármelyik FF überelhetné a VII-et. Nem is remake kéne, hanem egy jó kis folytatás. A XIII-2-őt már ki se próbáltam, annyira egysíkú és unalmas volt az előző rész, hogy attól sírni kell. Szóval jó lenne ha picit megerőltetnék magukat...
#3
"Nem tenne jót a Final Fantasy VII remake" - nem, ez így igaz! mert amúgy sem venném meg. De egy Fifa Street 2 remake-t szívesen elfogadnék.
#2
Szerintem most csináljanak egy jó final fantasy-t ami vagy legyen a versus vagy a X felújitott változata, már ha sikert akarnak. Őszintén én nem tudom elképzelni a VII remaket. Egyrészt az a rész humortól tömve volt, értem ezalatt pl női ruhába öltözés, felfele a lépcsőn meg még nagyon sok ilye, melette meg persz a tömény mennyiségű történet, akció meg minden. Ezt meg nem tudom sőt én azt mondom hogy lehetetlen felhozni a mai szintre. Szal én inkább maradnék az új részeknél , de abból is ideje lenne valami VII-hez vagy a X-hez hasonlót összehozni.