Chrome-ban is futni fog a Lara Croft játék

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix és a Google a minap jelentették be, hogy ősztől a Chrome böngészőben is futtatható lesz a Lara Croft and the Guardian of Light. A kiadó-fejlesztőcég abszolút elkötelezett az új platform mellett, ígérete szerint a jövőben több játéka is tiszteletét teheti ilyen formában.

A Google a Native Client keretrendszeren keresztül olyan platformot biztosít a játékfejlesztőknek, amivel a PC-s és konzolos játékok játszi egyszerűséggel, minőségromlás nélkül írhatók át úgy, hogy futtathatók legyenek a Chrome böngészőben. Hogy mi az előnye a technológiának? Nos, ha böngészőben játszol, megspórolod a letöltést és a telepítést, sőt bizonyos esetekben még a fizetést is, hiszen a technológia promózása végett a legtöbb cím ingyenesen válik elérhetővé.

Így jelent meg a Chrome Web Store-ban nemrég a From Dust, márciusban pedig a Square Enixszel kötött megállapodást a Google: akkor a Mini Ninjas mutatkozott be a platformon, a minap megrendezett Google I/O konferencián pedig kiderült, hogy a Lara Croft and the Guardian of Light című Tomb Raider mellékág is futni fog a böngészőben. A cím új változatának megjelenése ősszel várható, ráadásul a Square Enix abszolút elkötelezett a technológia iránt, ezért jövőre más játékai is megjelenhetnek a Chrome-ban.

7.
7.
AkosTorok88
Hát már nem azért de nem olyan régi az a játék hogy ingyen kelljen adni és különben is tök szívás konzolon kifizettem de pc-n nyomhaton ingyen?!
5.
5.
Teuton
#4: Off: még él, most löknek/löktek ki pár új krómbúkot. Részleteket én se tok.
4.
4.
Mikeee
off:
#2: egyáltalán létezik még a chrome os? mert én semmit nem hallok róla, nem tudom h milyen programok vannak rá, vagy hanyas verziónál jár.
3.
3.
kukac450
Én máig Google Chromet használok, ezenfelül a marketjét is. Hasznos kis dolgok vannak ott, Guitar Tuner, Guitar Pro, etc..

#1: :D
2.
2.
Gaboo77
#1: Én meg bevallom a Chrome OS-re gondoltam. Még meg is jegyeztem, hogy na még a végén támogatottságot kap a Google op-rendszere.
1.
1.
Optimus Prime
Hirtelen azt hittem Chrome-ra cserélik a TR engine-jét. Bár valószínű én vagyok az egyetlen a világon, akinek a Chrome-ról a Techland grafikus motorja és nem a böngésző jut az eszébe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...