Készül a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Készül a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm harmadik része, ezt az egyik japán játékos magazin szellőztette meg a minap. Túl sok információnk nincsen a projekttel kapcsolatban, de a rajongók örülhetnek legalább, hogy jövőre is lesz mivel játszaniuk Naruto-fronton.

A Namco Bandai és a CyberConnect2 a japán Shonen Jump magazin legutóbbi számában jelentette be, hogy készül a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - az új rész jövőre fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A játék a Nine Tails Invasion történetszálat dolgozza fel, és az ígéretek szerint olyan csatákat játszhatunk majd végig többek között, mint a Minato vs. Masked Man, Third Hokage vs. Nine Tailed Demon Fox összecsapások.

21.
21.
kadiking1
#18: Igen az jó lenne.Legjobb mászkálós a Naruto Broken Bond-ban volt és ott a jutsukat is jobb volt be nyomni.Ott viszont a verekedés egy fos volt!
20.
20.
itachi9966
Itt egy videó is strom 3-ról: http://www.youtube.com/watch?v=yvdF56q7IKI&feature=g-all-u
19.
19.
itachi9966
A naruto ultimate ninja strom 1 volt a legrosszabb legunalmasabb rész mind közül a storymode is a karakterek, pályák, illetve 2 nap után megunod az egészet. Kiviszed a játékot és elszórakozol a karakterekkel, de nagyon hamar megunod.(online sincs)
A strom 2 az már SOKKAL jobb játék lett a story,(nemcsak 1 faluba kell rohangálni ide-oda) sok karakter több idő a játékszamatosság sokkal mint az 1-ben.
A Generations story útján rosszabb lett mind a strom1 illetve 2-nél is.
A karakterek kivállóak. Aki a fight-okat szereti a játékokban annak a Generations-t ajánlom sok sok karakter vár és nagyon nemis lehet megunni.
A strom 3 ami lesz, na oda azt ígérték ha vége lesz a nartuo mangának akkor fog készülni. A strom 3 ra így lehet számítani: nagyon hosszú, jó bossfight-os storymode(ha midnen igaz a történet elejétől a végéig fog tartani. A csata sokkal jobb lesz szerintem fejlesztenek is a harcrendszeren(remélem sőt). A karakterek rengeteg lesz, szerintem ilyen 100 körül vagy több biztos. Addig még kitudja mi lesz a mangában.
18.
18.
meatsuckDD
#17: Összekéne gyúrni a storm 1 mászkálós részét a Generations karakter szettjével,persze kiegészítve sok új karakterrel:D Számomra így maga lenne a tökéj:D
17.
17.
kadiking1
A Storm 2-ben újdonság volt a mászkálós rész.Mindenki azért nyavajgott(akit hallottam),hogy milyen szar lett.Aztán ugyanezek arról nyavajogtak,hogy a Generations-ben miért nincs.Akkor most ebbe mi lesz?
16.
16.
Dark_Temptation
remélem a storm 3ban végre újítanak mind a harcrendszer mind a story terén mert a generation-ben eléggé gyér volt :/ nekem csak a storm 1 van meg és videók alapján a 2 és a generation elbújhat mellette. utóbbi nem lett olyan rossz tele van 1 csomó karakterrel, látványos kombók. és nyugodtan kiadhatták volna ezt 1 dlc néven. de miért tennének ilyet? húzzák csak be a népet! de azért az 1 mindent visz!
15.
15.
Norbi-wan
Még egy lehúzás... pedig úgy volt hogy a generations lesz az utolsó. Ezek szerint volt rendesen bevétele.
14.
14.
sherex
#13: De eléggé húzzák a csatákat :/ Egész végig dumálnak és nem is harcolnak :(
13.
13.
meatsuckDD
Én is remélem,hogy benne lesz a háború:D A múltban nem sok nagyobb harc volt:D Madara VS. Hashirama,Minato VS. Maszkos tag,blablabla:D Jólenne,ha a mostani háborút is feldolgozná és lehetne tolni az Edo Tensei-es formákkal,meg a többi olyan karakterrel is,akik a Generations-ban csak segédek voltak,pl.: Cojuro:D Már mocskosul lázbahozott az egész:D Alig győztem kivárni a Generations-t is.Emlékeszem mekkora szar volt,amikor volt még,vagy 5 hónap a megjelenésig:S:D
12.
12.
givi6
Sötét felhők gyülekeznek a világ minden tájékán, amit a Namco pöfög kifele xP
11.
11.
giga321
Remélem bele rakják a köd 7 kardforgatóját , mindegyiket kiprobalom kivéve zabuza , az már volt. És a kedvencem onnan a varrótű kardos csávo ( nem vágom a nevét pedig nézem xD ) meg a raikage apját is uuu , az nagyon kemény forma.
10.
10.
Necreon
A japán barátok közt ismét lecsap.
9.
9.
samatagrav09
Ahogy nézem finomítottak rajta ahogy a csíkokon látom de akkor ez meddig is megy merthogy szerintem ez a sima storm előtti részt dolgozza fel és a háborút nem???
7.
7.
sherex
Remélem jobb lesz mint a Generations szvsz tök uncsi és rövid volt , hiányoztak a boss fightok a normális sztori mód (ennél még a SUNS2-nek is jobb volt az adventure módja) Ettől a 3. résztől a kettő szintjét várom csak epikusabbnál epikusabb csatákkal mert ahogy elnézem itt bizony már a 4. ninja háború eseményei lesznek jah és Naruto bijuu mode-ja geci jól néz ki ;D
6.
6.
D5000
Epic boss fight kell, meg sandbox story mód, meg persze sok-sok karakter!
5.
5.
kalandorklubbja
Bár jobb volna ha inkább a sztorival haladnának!
3.
3.
naruto88
én úgy tudom visszatérnek a bossfightok és az rpg-s jellege a storynak úgyhogy faszalesz
2.
2.
mohaneji
A Generations a cc2 bevallása szerint nem teljes értékű játék inkább csak egy Storm 2.5 normális story nélkül rengeteg karakterrel. A Storm 3tól azonban én várom az epic boss fightokat.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát az Ultimate Ninja Storm generation egy butított egyszerű fighter játék lett. Most ez a hír nem hoz lázba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...