Marvel játékon dolgozik a High Moon Studios?

Közös bejelentésre készül a Marvel Video Games és a legújabb Transformers játékokat fejlesztő High Moon Studios, amire a jövő heti Comic-Conon kerülhet sor. Egyelőre még találgatni sem tudunk a nagy hír tárgya kapcsán, de az illetékesek biztosítottak róla minket, hogy letesszük majd a hajunkat.

A Transformers: War for Cybertron hosszú ideje az egyik legjobb Transformers adaptáció volt, imádnánk, ha a játékot fejlesztő High Moon Studios más cím esetében is meg tudná ismételni ezt a bravúrt. Ha minden jól megy, az esély meglesz rá, ugyanis a csapat és a Marvel Video Games közös bejelentésre készül a jövő heti Comic-Conon.

A hírre a képregényes találkozó programfüzetéből derült fény, arról már nincs információnk, hogy miről beszélnek majd az újdonsült partnerek, csak azt tudjuk, hogy "nagyot fog durranni" - elvileg előfordulhat az is, hogy nem játékot mutatnak majd be, de egyelőre minden jel erre mutat, legyünk optimisták!

A Marvel Video Games egyébként az Avengers: Battle for Earthöt és a Marvel Heroes MMO-t is kiállítja majd a rendezvényen.

6 komment - szólj hozzá!