A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megint a Diablo harmadik része vezeti a hazai játékeladási toplistát, úgy tűnik, megtörhetetlen a Blizzard sikerszériája, hiába kapott új kiegészítőt a Battlefield 3, és hiába tombolt az EB-láz az országban. A második továbbra is az új Battlefield prémiumszolgáltatása.

A Diablo III vezeti a hazai játékeladási toplistát, őt pedig a múlt héthez hasonlóan a Battlefield 3 Premium követi. A dobogó harmadik fokára az utóbbi időben kissé eltűnt Ghost Recon: Future Soldier állhatott, ami nem csoda: éppen a toplista összeállításának hetén jelent meg a játék PC-s verziója. A dobogóról így ezúttal lecsúszott a Battlefield 3, és az UEFA Euro 2012 is hátraesett egy helyet.

A hatodik helyezettünk a The Sims 3 lett, őt a World of Warcraft előfizetői kártya követi. A nyolcadik helyet egy újonc, a Battlefield 3: Close Quarters foglalja el: bár a toplista dobozos játékokkal foglalkozik, az új DLC letöltő kódja ilyen formában is elérhető, így ezeknek az értékesítései kerültek be az összesítésbe. A kilencedik helyen a FIFA 12 terpeszkedik, míg az élbolyt a The Sims 3: Pets zárja. A teljes listát itt böngészhetitek!

  1. Diablo III
  2. Battlefield 3 Premium
  3. Ghost Recon: Future Soldier
  4. Battlefield 3
  5. UEFA Euro 2012
  6. The Sims 3
  7. World of Warcraft előfizetői kártya
  8. Battlefield 3: Close Quarters
  9. FIFA 12
  10. The Sims 3 Pets
31 komment - szólj hozzá!