Szinte biztos, hogy FPS-t készít a LucasArts

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 10.
  • Hír
Link másolása
Figyelemreméltó álláshirdetésre bukkantunk a LucasArts-nál, melyből nyíltan kiderül, hogy a cég egy be nem jelentett belső nézetű, lövöldözős címen dolgozik. A rejtélyes cím jelenlegi és következő generációs konzolokon lát napvilágot a PC mellett. Ide nekünk egy Jedi Knight folytatást!

A Star Wars 1313 mellett egy újabb projekt keltheti fel a tősgyökeres rajongók figyelmét. Bár nem biztos, hogy ebben az univerzumban játszódó FPS van kilátásban, egyelőre csak a műfajról van információnk. A LucasArts senior core engineer-t és senior animatort keres egy még be nem jelentett shooter munkálataihoz.

A Repulic Commando teljesen rendben volt

Mérget vehetünk rá, hogy multiplatform cím készül nagy titokban, mivel az álláshirdetés magában foglalja azt, hogy a játék jelenlegi és következő generációs platformokon lát napvilágot. Reménykedjünk hát egy új Star Wars: Republic Commando-ban, vagy abban, hogy a Jedi Knight régen várt folytatásában. A fél vesénket odaadnánk bármelyik opcióért.

27.
27.
rics92
#25: Valószínűnek tartom, hogy át fog hajolni abba az időszakba ha egyáltalán lesz, hiszen az egyben már megkezdődött a Kashyyk inváziója.
26.
26.
Optimus Prime
#24: Minden folytatás végigtolható csak FPS módban is, sőt ha jól tudom van egy hotkey is hozzá, mellyel bármikor válthatsz. De lehet mással keverem.
25.
25.
norbi1989
Inkább ne republic commando legyen hanem imperial commando, mert jobban érdekel a birodalom korszaka meg sok bőrt lehúztak már a klónok háborújáról.
24.
24.
FekaFOB
#15: Sőt, ha a sorozat valódi első részét nézzük, akkor abban csak és kizárólag lövöldözni lehetett. Ahh a jó öreg Dark Forces. :)
23.
23.
Optimus Prime
A JK FPS-TPS hibrid volt, ha akartad FPS lightsaber módban és TPS psiztoly módban. De hivatalosan FPS. Régebben írták itt-ott, hogy az RC designere visszatért a LA-hoz, meg licenszelték az Unreal3-at. Vagy ebből a 1313 lett?
22.
22.
Dragonborn
Sztem nem jedi knight lesz már az outcast és az academy is TPS volt
21.
21.
rics92
Ha figyelembe vesszük a Republic Commando végét akkor tuti lesz 2. rész, ha meg nem akkor tévedtem XD
20.
20.
kirschakos
Egy Han Solo FPS sem lenne rossz amúgy. :)
Egy a lényeg - bármi is legyen -, hogy a sztori érdekes és izgalmas legyen:)
19.
19.
bodortamas1
#18: Én is bármit megadnék egy JK folytatásért :) De akkor már olyan legyen, mind az academy, szerintem az volt a legjobb a JK-k történetéből! A rossz csak az volt, hogy nem fejezték be a történetet, nem zárták le :(( RC sem lenne rossz, de ha választani lehetne akkor már inkább a JK!
18.
18.
balint23h
#15: Igen de úgy is elég nehéz ráhúzni, hogy FPS. Főleg ha megnézed az utolsó részt az Academy-t láthatod, hogy milyen irányba ment el. Én ürölnék neki a legjobban amúgy, ha tévednék mer nagyon várok már egy új Jedi Kightot, bár az akkor ne legyen FPS :D
17.
17.
Isaac42
16.
16.
goblinfing
Republic commando folytatás?
15.
15.
Csoola
#9: Miért ne lehetne? A Jedi Knightok nagyrészt lövöldék voltak... Az első részekben nem volt annyira hangsúlyos a fénykard, igazából inkább a Jedi Outcastben volt komoly a kardozás először, de abban is csak a játék második felében lett meg...
13.
13.
pjoco
Úristen Republic Commando 2-re várok már én is évek óta! Alig várom hogy folytatódjon a történet! Kíváncsian várom mi történik hőseinkel! :D
12.
12.
Drazhar
Évek óta várok egy Republic Commando 2-re. Adná az ég :D
(Persze mondjuk azóta megtudtam, hogy regényben van folytatása és hamarosan kiadja nálunk is majd a Szukits Kiadó... de azért na!)
11.
11.
kirschakos
Na végre, úgy látom a LucasArts magára talál ismét :D HAJRÁ SRÁCOK!!!! :D
10.
10.
Skyer
Úristen, úristen, úristen, becsurgatok ha RC-t folytatják...
9.
9.
balint23h
"a cég egy be nem jelentett belső nézetű, lövöldözős címen dolgozik" Ezután, hogy gondolhatja bárki is, hogy Jedi Knight? Persze lehetett benne lövődözni is ha nagyon unatkoztál, na de azért komolyan... Ez sajna tuti nem Jedi Knight lesz.
8.
8.
Gotham123
#5: Nekem tetszett a Republic Commando,remélem az lesz.
6.
6.
SWBF2
Egy Jedi Knight folytatást vagy egy Battlefront-szerű valamit meg is vennék.
5.
5.
Garfartix
Nekem nem tetszett a Republic Commando, remélem nem az lesz.
4.
4.
Dark_Temptation
REPUBLIC COMMANDO-t!!!!! MOOST! :)
3.
3.
Split
"...jelenlegi és következő generációs platformokon..."

Igazából ez engem jobban izgat, mint maga a hír. Vajon mennyi idő lesz a kettő közötti átfedés? Hogy éri meg mindkét konzolra kiadni? Republic Commando lesz? :D
2.
2.
Mortis
Hahaha, biztosan valami kinect-es bohóckodás lesz pufók Luke Skywalker-ekkel s buboréklövő-pisztolyokkal.
1.
1.
lackosor6
Ide a SW 1313-at azonnal és folytatódjon a Republic Commando!!! Zoenn egy-egy vesédet odaadnám mindegyikért!! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...