Hírek az NFS és a God of War filmekről

Két, videojátékos vonatkozású fülest kaptunk Hollywoodból. Az első hírmorzsa a Need for Speed mozival kapcsolatos, amelyről már pontosan tudjuk, hogy mikor kerül a filmszínházakba. A másik kiszemelt a God of War film, melynek forgatókönyvébe a Fűrész készítői nyúlnak bele.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#30
hááát én Prototypet nézném meg filmbe nem NFS-t...ott van a halálos iramban 1-5 része. God of Warhoz meg csak annyit hű ha azt nem cseszik el eszméletlenjólsz (szerintem).
#29
A god of war ra azért kíváncsi lennék :)
#28
#27: Snyder amugy is az adaptációkban profi
#27
#12: Idegesítő, hogy továbbra sincs szerkesztés gomb, amennyiben ha tovább olvastad a kommentem, láthatod, hogy tisztában vagyok vele, hogy rendező, szóval ebből kiindulva kár is volt kiemelni, hogy rendező :). Csak hát, ha az ember gyorsan írja kommentjeit, néha meglepő baromságokat tudunk leírni, akár csak az én esetemben.

Visszatérve, talán egy Zack Snyder-t tudnék elképzelni a rendezői székben. Neki köszönhetjük a zseniális Watchmen-t valamint a nagyon jóra sikerült 300-at is, és szerintem ő lenne az, aki a God of War-t a lényegénél megtudnál ragadni a rendezők közül. Bár tény, hogy az ő műve a Sucker Punch is, ami ritka szar lett, és érthetetlen, hogy egyeseket mi fog meg benne, még a csajok is csak közepesen gyenge megjelenésűek benne, bár egy ilyen stílusú sztori mint a God of War-é talán pont az ő asztala :)
#26
#15: egy jó nfs filmel, ami tényleg versenyzésről szól, könnyű lenne konkurenciát csinálni, az f&f nagyon akció már, néhány kocsival a háttérbe
#25
GoWhoz Peter Berg-et tudnám elképzelni egy kopasz Gerard Butlerrel mint ideális rendező-színész páros
#24
#22: nincs igazad eggyetlen csapat tudna jó god of war filmet csinálni ! az a banda aki a játékot csinálta maga !! más ne is nyúljon hozzá, mert mindig az van hogy a hollywood igy meg ugy családnak érzelmeknek bla bla bla meg ennek is többnek kell lenni aztán a végén meg már ez se jó az se jó, és megszületik egy film szar sztorival szar szinészjátékkal aminek semi köze ahoz ami a nevét adta hozzá
#23
egy halo fim gizda lenne
#22
hát NFS filmet értelemszerűen a halálos iramban stábja tudna csinálni jot, a GOW-re viszont én csak egy rendezőt és forgatókönyvírót tudnék elképzelni: James Cameron! Ő ki tudná hozni a benne rejlő potenciált, csak az a baj, hogy túl elfoglalt meg amúgy is, ki tudja mennyire érdekli őt szeretett harcosunk Kratos története. Nos én imádom a GOW-ot játszani, a filmre is biztos beülnék ha jó kezekbe kerülne!
#21
#20: Nekem a legjobb nfs film a The Fast and the Furious
#20
#17: inkább vin diesel
#19
1-2 év múlva olyan karom lesz mint Kratos-nak :D vagy nagyobb :)
#18
#8: Szerintem nagyon jó ötlet videojátékokból filmet készíteni,CSAK végre normális csapatnak kéne adni és nem lenne gond! Sztori általában van,elég ha minőségi munkát csinálnak és kész!
#17
#14: Jason Momoa...
#16
A God of War filmmel az a baj, hogy a játék szinte maga egy film. :D
#15
Sajnos az NFS filmnek nagyon kevés sikert jósolok... Ott vannak a Halálos Iram filmek, és NAGYON nehéz lesz versenyképes konkurenciát teremteni nekik! Ráadásul a Fast Five úgy ér véget hogy lesz folytatás, kérdés az hogy mikor...

Ami a God of War filmet illeti, ha jól csinálják meg a forgatókönyvet és a film egy az egyben hozza a játék történetét, akkor lehet hogy lesz esélye!

Mellesleg én azóta is reménykedek egy Mass Effect film-trilógiában! :P
#14
God of war-ból kétlem,hogy jó filmet tudnak csinálni,főként azért,mert szerintem nincs olyan színész aki alkalmas lenne a szerepre.De ne legyen igazam és hozzanak össze egy jó filmet.
#13
Lesz Mass Effect film is, meg Bioshock is
#12
#10: Rendező inkább :)
#11
Kratos kalandjaiból nem kell film, a történet úgy kerek egész, ahogy van. Nincs szükség valami olyasmira, hogy Kratos családja él, és Kratos csak megy megmenteni őket a csúnya Arestől.
NFS film pedig van, Halálos Iramban 1- fene tudja meddig.