007 Legends - videón a második küldetés

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 12.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott az ősszel boltokba kerülő 007 Legends. A legújabb James Bond nevével fémjelzett játék nem szorítkozik a szintén akkortájt debütáló Skyfall című mozira, mellette hat klasszikus filmből merít majd a küldetései során. A legújabb videó a második misszióra fókuszál, lássuk!

A hat klasszikus közül eddig a Moonraker mutatkozott be, most az 1969-es, Őfelsége titkosszolgálatában című darab van terítéken. A szereplők és a jelenetek a filmet idézik, más kérdés, hogy James Bond szerepében a következetesség kedvéért nem George Lazenby, hanem Daniel Craig feszít. A 007 Legends október 16-án jelenik meg az Egyesült Államokban, itthon vélhetően három nap késéssel lesz esedékes a premier PC-n, PS3-on és Xbox 360-on.

Köszi, Onegesius!

10.
10.
Grabowsky30+
#9: Szar grafika például kizárhatja a jó játékélményt! Nem azt mondom, hogy nem lehet egy nagyon jó játékot csinálni gyengébb grafikával, mert lehet! Viszont egy ilyen akció játéknál ami tényleg a látványra alapul, elég fontos lenne, hogy jól nézzen ki! Nem beszélve arról ha kinézetre gagyi mit várhatok el az Ai-tól? Valószínű semmit! Rosszfiúk=agyaggalamb lövészet, 2 pálya után unalom!
9.
9.
kirschakos
#8: Semmiből nem szűrtem csak jeleztem, hogy egy játéknál ezek számítanak.
Olvasd el még egyszer :D
Amúgy meg mi zárja ki, hogy nem lehet jó a játékélmény?
Így van... semmi nem zárja ki.
8.
8.
rics92
#6: A jó sztorit és játékélményt miből szűrted le?
6.
6.
kirschakos
Jó szórakozás lesz, igazi Bond életérzéssel :D
Nem tudom egyesek mit fanyalognak. Annyira grafika-mániások vagytok már, hogy szörnyű. A játékélmény a lényeg és a jó történet. Ez a fajta grafika, mivel nem csúnya, abszolút megfelelő egy akciójátéknak.
5.
5.
DON GONDOCS
Szerintem ez a játék nemis akar az AAA kategóriás játékokkal versenyezni, nade majd meglássuk árban.
4.
4.
galmat
iPad-en színvonalasabb és szebb FPS-eket vannak, 5 euróért. Ez mindent elmond azt hiszem.
3.
3.
galmat
Ez valami elképesztően gyenge így! Idejemúlt 6-7 évvel ezelőtti grafikai színvonal egy akciójátéknál már egyből egyenlő a bukással, ezt még tetézi a még régebbi mozgás animációs "rendszer". Ez így egy vicc konkrétan, a kiadó látva a trailert jobban tenné, ha elkaszálná a projektet, mert már látom előre az 5-6 pont körüli értékeléseket.
2.
2.
wolfwarrior
#1: Ja csak ki kell cserélni a zenét valami drumstep-re.
1.
1.
rics92
hehe Call of Duty Modern warfare 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...