Lelép a Battlefield 3 vezető tervezője

David Goldfarb úgy döntött, egyelőre elég volt a Battlefieldből, sőt valójában az egész játékipari bizniszből, ezért lelépett a DICE csapatából. Sajnos sok részlet egyelőre nem ismert: nem tudni pontosan, mit fog csinálni ezután, s azt sem, ki veszi majd át a helyét a Battlefield-sorozat élén.

A Battlefield 3 és a Battlefield: Bad Company 2 vezető deisngere, David Goldfarb ma Twitteren jelentette be, hogy elhagyja a DICE csapatát, ugyanakkor gyorsan hozzátette: a rajongóknak nincs miért aggódnia. Az úriember tehát biztos benne, hogy a helyét megfelelően tudják majd pótolni, bár azt nem tudni, ki fogja betölteni a lead designer pozícióját napjaink egyik legnépszerűbb FPS-ének következő részeinél.


Habár azt sem tudni, Goldfarb mit fog csinálni ezután, az mindenesetre ismeretes, hogy a forgatókönyvírás felé kacsintgat, ráadásul már a '90-es évek óta dolgozik egy könyvön is: twitteres bejegyzései alapján úgy tűnik, ehhez akar visszatérni. Magát a könyvet jobb szó híján úgy jellemezte, mint "Biblepunk", vagy "Ótestamentum noir", ami alapján legalábbis elég érdekes dolgokra lehet asszociálni.

12 komment - szólj hozzá!