Élőszereplős sorozat a Street Fighterből

  • Írta: InGen
  • 2012. július 14.
  • Hír
Link másolása
Nem elég, hogy a Halo 4 mellé is készül egy élőszereplős sorozat, és a Hawken is ilyesmit kap majd a közeli jövőben, most jön a Street Fighter is. Úgy látszik, a websorozatok népszerűségének növekedésével a kiadók új lehetőséget látnak termékeik népszerűsítésében.

A maga egyszerűségében az eredeti Street Fighter mozifilm véleményem szerint az egyik legjobb játékadaptáció. Ezt úgy értem, hogy maga a film nem valami nagy szám, és játékadaptációként sem volt nagy szám, de legalább Van Damme kemény volt benne, ami több, mint amit a legtöbb játékos-mozis adaptáció elmondhat magáról. Na, a Capcom bejelentette, hogy egy új, élőszereplős sorozat készül a Street Fighterből, ami valószínűleg semmiben nem fog hasonlítani a Van Damme-féle filmre.


A hírt maga a Capcom egyik atyaúristene, Yoshinori Ono jelentette be. A sorozatot az Assassin's Fist készíti és Joey Ansah rendezi. Történetileg visszarepülünk egy kicsit Ryu és Ken fiatalabb korába. Ők az utolsó képviselői az egykor szebb napokat látott Ansatsuken harci stílusnak, és a sztori során szépen kiderítik egykori mesterük, Gouken rejtélyes múltját, és azt, miként tűnt el ez az egykor népszerű harcművészeti forma a Föld színéről. Eközben persze ők is veszélybe kerülnek, hiszen az utóbbi kérdésre nyilvánvalóan az lesz a válasz, hogy nem magától. A sorozatot 2013-től kezdik vetíteni.

8.
8.
rics92
7.
7.
MrBenjamintoto
#2: Szerintem ebben Ken nagyon gázul néz ki.
6.
6.
Necreon
#5: Az se volt (annyira) rossz...
5.
5.
rics92
Hát nem tudom, a Mortal Kombat websorozat óta már nemigen hiszek a csodákban...
3.
3.
Necreon
Illetve van még ez, ez egy korábbi project ha jól emlékszem, nem rossz, harc tekintetében szerintem sokkal jobb, de az a paróka, az a borzalmas paróka...
http://www.youtube.com/watch?v=8K-F4eCDyUU
2.
2.
Necreon
Ez nagyon jó hír :). Olvastam már máshol hogy lesz, de hogy miről fog szólni azt még nem, és nagyon örülök hogy végre ezzel a témával foglalkoznak a gagyi Bison féle világuralomra törés helyett. Remélem benne lesz Gouki (ill. a drágalátos amerikai átnevezésnek köszönhetően: Akuma), és a jelenet ahogy megöli Gouken-t (aki megjegyzem a testvére).

Egyébként már van egy kisfilm, a Street Fighter: Legacy, és fan körökben lett akkora siker hogy végül is a CAPCOM támogatni kezdte a dolgot.
http://www.youtube.com/watch?v=h2ZXSzaUIBQ
Megjegyzés: a Ken szerepében játszó színész bár filmes körökben kevésbé ismert, a Devil May Cry fanok Dante szinkronhangjaként ismerhetik :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...