Élőszereplős sorozat a Street Fighterből

Nem elég, hogy a Halo 4 mellé is készül egy élőszereplős sorozat, és a Hawken is ilyesmit kap majd a közeli jövőben, most jön a Street Fighter is. Úgy látszik, a websorozatok népszerűségének növekedésével a kiadók új lehetőséget látnak termékeik népszerűsítésében.

A maga egyszerűségében az eredeti Street Fighter mozifilm véleményem szerint az egyik legjobb játékadaptáció. Ezt úgy értem, hogy maga a film nem valami nagy szám, és játékadaptációként sem volt nagy szám, de legalább Van Damme kemény volt benne, ami több, mint amit a legtöbb játékos-mozis adaptáció elmondhat magáról. Na, a Capcom bejelentette, hogy egy új, élőszereplős sorozat készül a Street Fighterből, ami valószínűleg semmiben nem fog hasonlítani a Van Damme-féle filmre.


A hírt maga a Capcom egyik atyaúristene, Yoshinori Ono jelentette be. A sorozatot az Assassin's Fist készíti és Joey Ansah rendezi. Történetileg visszarepülünk egy kicsit Ryu és Ken fiatalabb korába. Ők az utolsó képviselői az egykor szebb napokat látott Ansatsuken harci stílusnak, és a sztori során szépen kiderítik egykori mesterük, Gouken rejtélyes múltját, és azt, miként tűnt el ez az egykor népszerű harcművészeti forma a Föld színéről. Eközben persze ők is veszélybe kerülnek, hiszen az utóbbi kérdésre nyilvánvalóan az lesz a válasz, hogy nem magától. A sorozatot 2013-től kezdik vetíteni.

10 komment - szólj hozzá!