Élőszereplős sorozat a Street Fighterből

Nem elég, hogy a Halo 4 mellé is készül egy élőszereplős sorozat, és a Hawken is ilyesmit kap majd a közeli jövőben, most jön a Street Fighter is. Úgy látszik, a websorozatok népszerűségének növekedésével a kiadók új lehetőséget látnak termékeik népszerűsítésében.
  • Írta: InGen

Kommentek

#10
#9: Nem tök mindegy, úgyis mindent oda-vissza lopdosnak egymástól. :D
#8
#6: Ha te mondod...
#7
#2: Szerintem ebben Ken nagyon gázul néz ki.
#6
#5: Az se volt (annyira) rossz...
#5
Hát nem tudom, a Mortal Kombat websorozat óta már nemigen hiszek a csodákban...
#3
Illetve van még ez, ez egy korábbi project ha jól emlékszem, nem rossz, harc tekintetében szerintem sokkal jobb, de az a paróka, az a borzalmas paróka...
http://www.youtube.com/watch?v=8K-F4eCDyUU
#2
Ez nagyon jó hír :). Olvastam már máshol hogy lesz, de hogy miről fog szólni azt még nem, és nagyon örülök hogy végre ezzel a témával foglalkoznak a gagyi Bison féle világuralomra törés helyett. Remélem benne lesz Gouki (ill. a drágalátos amerikai átnevezésnek köszönhetően: Akuma), és a jelenet ahogy megöli Gouken-t (aki megjegyzem a testvére).

Egyébként már van egy kisfilm, a Street Fighter: Legacy, és fan körökben lett akkora siker hogy végül is a CAPCOM támogatni kezdte a dolgot.
http://www.youtube.com/watch?v=h2ZXSzaUIBQ
Megjegyzés: a Ken szerepében játszó színész bár filmes körökben kevésbé ismert, a Devil May Cry fanok Dante szinkronhangjaként ismerhetik :).
#1
Juhhúúú!