A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem aratott túl fényes sikert a The Secret World a hazai játékosok körében, a Funcom új MMO-ja az eladásokat tekintve nem fért be a legjobb tíz közé, az élbolyban továbbra is a jól megszokott slágercímek uralkodnak. A hét ugrását a Mass Effect 3 produkálta, a negyedik helyre kapaszkodott vissza.

A toplistát továbbra is a Diablo harmadik része uralja, a Blizzard remeke kizökkenthetetlen, miközben a World of Warcraft előfizetői kártya is stabilan az élbolyban tanyázik - most éppen a hetedik. A dobogó másik két fokát a Battlefield 3 foglalja el: az ezüstérmes az alapjáték, a harmadik pedig a Battlefield 3 Premium szolgáltatás lett.

A negyedik helyet visszatérőként a Mass Effect 3 foglalhatta el, őt a múlt heti harmadikunk, a Ghost Recon: Future Soldier, majd a FIFA 12 követi. A tízes toplistát a Call of Duty: Modern Warfare 3, az Assassin's Creed és a The Sims 3 követi - utóbbiak közül csak az EA életszimulátora rontott, a többiek javítottak a helyezésükön. A The Secret World a tizennegyedik helyen debütált. A teljes listát itt találjátok!

  1. Diablo III
  2. Battlefield 3
  3. Battlefield 3 Premium
  4. Mass Effect 3
  5. Ghost Recon: Future Soldier
  6. FIFA 12
  7. World of Warcraft előfizetői kártya
  8. Call of Duty: Modern Warfare 3
  9. Assassin's Creed
  10. The Sims 3
15 komment - szólj hozzá!