A Fight Night-csapat fejleszti a UFC-játékot

  • Írta: InGen
  • 2012. július 19.
  • Hír
Link másolása
Minden nap pontosan nulla levelet kapunk, amiben azt kérdezitek, hogy mégis ki fejleszti az Electronic Artsnál a frissen megszerzett UFC-licencre épülő játékot? Nos, az Electronic Arts megválaszolja a kérdést, amit szó szerint semmi tett fel, mi pedig közvetítjük felétek az eredményt.

Brian Hayes, a Fight Night vezető designere elmondta, nekik is akkora meglepetés volt a tény, hogy az Electronic Arts megszerezte a UFC jogait, mint a nézőknak. Elmondása szerint ott ült a csapattal, nézte a bemutatót, majd mindannyian ujjongásban törtek ki, amikor Dana White a színpadra érkezett.


Az Electronic Arts azonban láthatóan felkészült: létrehoztak egy külön divíziót, melynek neve a fantáziadús Fighting Team, feladata pedig a bokszra és a UFC-re épülő játékok készítése lesz. Magát a UFC-játékot egyébként a korábbi Fight Night csapat készíti Kanadában, Burnabyben. 

7.
7.
Dontrip
Arra vagyok kíváncsi, hogy fogják megoldani a submission-t. Nekem az UFC Undisputed 3-ban jött be legjobban, de az EA Sports MMA-ben sem rossz.
3.
3.
gyerecske
Ha legalább olyan jó lesz mint a FN akkor nem lesz gond vele szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...