Csúszhat a Torchlight II megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 20.
  • Csúszás
Link másolása
A Runic elnöke, Travis Baldree nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Torchlight II nem a korábbi terveknek megfelelően kerül a boltokba, mivel a játék egyensúlyán még dolgozni kell. Ugyanakkor a fejlesztők elmondták, hogy még nyáron ki szeretnének jönni a játékkal. Drukkoljunk!

Travis Baldree a Joystiq magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy a kitűzött cél még mindig a nyári megjelenés, annak ellenére, hogy további finomításokra szorul a Torchlight 2.

"Ez egy nagy játék és még mindig van mit rajta finomítani. Lesz egy pont a fejlesztés során, amikor azt mondjuk: 'Oké, készen állunk és kihirdetjük a megjelenési dátumot.' De egyszerűen még nem járunk ott." - mondta Baldree.

A cég még mindig a nyár folyamán szeretne kijönni a Torchlight 2-vel. Egészen pontosan "szeptember 25-én, vagy valamilyen hasonló időpontban". Szóval még lehet reménykedni, s azon is, hogy vajon megdől-e a Diablo III egyeduralma.

9.
9.
Yonny
Érthető ez a sok késés vele hiszen ha már ennyit szenvedtek meg éjszakákat dolgoztak át vele nehogy már 1 másik játék árnyékában keljen maradnia és neadj isten az emberek azért nem figyelnek fel rá mert mással vannak elfoglalva...
8.
8.
zsoze
#5: köszi az infót majd beszerzem valahonnan nagy fájdalmamra a D3 nem jött ki boxra :S pedig nagyon számítottam rá :(:(
7.
7.
lackosor6
Remélem jól odavernek a D3-nak! Számomra az első blizz játék volt, amiben csalódtam! Ha megjelenik, biztos kipróbálom a T2-t!
6.
6.
KENKILL
Kezd nagyon Blizzard-szindróma lenni ez az állandó késés. Én minden esetre kíváncsian várom. Ennyiért tuti vétel, a D3-ra sajnos elég hamar ráuntam.
5.
5.
DON GONDOCS
#4: http://www.ign.com/games/torchlight/xbox-360-96890
4.
4.
zsoze
remélem boxra is kijön nem mint az első :)
3.
3.
kontakt
Diablo láz...ebből a szempontból tök mindegy mikor adják ki, aki diablozik az is úgy is kipróbálja a torchlightot mint én is. A másik meg, hogy diablo-t folyamatosan "bővítik" az év hátra levő felében, és utána is. Szóval elég sok újítást szeretnének eszközölni mert jelenleg nincs sok cél benne, meg hónapról hónapra csatlakoznak be új ember tömegek ahogy érkeznek az új szállítmányok.Szóval nyugodtan adják csak ki minél előbb :P
2.
2.
Cuppak
ÚÚ kár, pedig béta eszméletlen jó!
1.
1.
Cooper911
Szerintem is inkább arra várnak, hogy egy kicsit csillapodjon a Diablo láz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...