Hivatalos: PC-re és tabletekre is jön a Devil's Third

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 21.
  • Hír
Link másolása
Miután a THQ jóvoltából ismét Tomonobu Itagaki csapatánál vannak a Devil's Third jogok, végre zöld utat kapott a játék. A konzolos verziókat továbbra is a Valhalla Games fejleszti, míg a PC-s és a táblagépes változatot a Combat Arms sorozatról elhíresült Doobic Game Studios hegeszti.

A Devil's Third korábbi kiadója, a THQ májusban úgy döntött, hogy elkaszálja a produktumot, mivel az nem illik a cég profiljába és nem vár tőle profitot. A szerencsének köszönhető, hogy a jogok visszakerültek a Itagaki csapatához, a Valhalla Game Studios-hoz. Új fejlemény látott napvilágot a munkalatokkal kapcsolatban, mégpedig az, hogy a PC-s és tabletes verziót a koreai illetőségű Doobic Game Studios készíti.

A történet felől még szűkszavúan nyilatkoztak a fejlesztők, egyelőre annyi bizonyos, hogy köze lesz az ún. Kessler-szindrómához. Ennek lényege az, hogy korunkra iszonyatos mennyiségben felhalmozódó űrszemét ellehetetleníti az űrutazást és a műholdak használatát, a Föld körüli pályán lévő törmelék egymással ütközhetnek, felgyorsulhatnak és becsapódhatnak bolygónkba.

Mindkét csapat alaposan áttanulmányozta a katonai finomságokat, történelmi és geopolitikai vizsgálatokba kezdett. Gyors és intenzív akciójátékkal lesz dolgunk, mely nem nélkülözi a drámai történetet egy olyan világban, mely vad és kegyetlen.

A fejlesztésre 2009 óta már hárommilliárd jent költöttek.

7.
7.
shooter1234
6.
6.
DON GONDOCS
Itt az idő hogy bizonyítsanak.
5.
5.
Necreon
Combat Arms-ról elhíresülni inkább rossz dolog...
4.
4.
giga321
Lol most hallok először erről a játékról
3.
3.
kecskemeti95
Kiváncsi vagyok a tabletes változatra, hogy milyen lesz.
1.
1.
gamekapocsfan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...