Torchlight 2 - mindenből sokkal több

  • Írta: InGen
  • 2012. július 23.
  • Hír
Link másolása
Nem csak a Diablo III-ra, de egyik nagy riválisára, a Torchlight II-re is jellemzőek a nagyobb késések. A Runic azonban ezerrel dolgozik a program befejezésén, és egy új infografikával igyekeznek biztosítani minket, hogy valójában keményen dolgoztak, nem csak Diablo III-aztak az irodában egész nap.

Travis Baldree, a Runic Games vezetője egy blogposztban közölte a jónéppel, hogy a Torchlight 2 keretrendszere és tartalma teljesen kész van, a nyár végi megjelenésig pedig még polírozzák a játék különböző részeit.


Egy infografikát is közzé tett számunkra, melyen látszik, hogy a tartalom és játékidő szempontjából legalább négyszeres növekedésre számíthatunk az elődhöz képest. Igazából az egyetlen dolog, ami nem növekedett az az ár: az elődhöz hasonlóan ez is egy diszkonzos 20 dollárrért lesz megvásárolható.

16.
16.
Elyas
nekem teljesen mindegy milyen stílusú a grafikája.. az első rész nagyon jó valt így leszarom hogy milyen a grafikája és ezt is kiprobálom
14.
14.
DON GONDOCS
http://www.giantbomb.com/hack-and-slash/92-469/games/
Van miből válogatni a komorabb és 'mesésebb' fantasy világok rajongóinak is.
13.
13.
DollSyndrome
#10: Én értem. Ez jutott eszembe. Egy próbát megért. Bocs.
12.
12.
kontakt
#6: A Leoric's Manor külső részére gondolok főleg, az előcsarnokra amiből átvezet az út a Halls of agony-hez
11.
11.
kontakt
#9: Na ez már jobbnak igérkezik..
10.
10.
kontakt
#7: Ebbe semmi dark nincs, csak sötétebb a kép és ennyi. Látszik, hogy te se érted. Egy olyan okkult világ kéne ahol pl Salamon kulcsai, vagy az eredeti Necronomicon is szerepet kapna, mielőtt bele lendülne valaki a Necronomicon nem egy P.H. Lovecraft képződmény, valóban volt egy könyv.Ha csak az egyik Grimoire-t használnák fel egy játékhoz, már abból lehetne teljes játék.

DarkLord: A Leoric's Manor!!!! Na az a terület...ott elkapták nagyon a fonalat, csak kb 2 perc alatt bejárható az a rész : ( Amiket felsoroltál azok is nagyon jók :P
9.
9.
Gurren
#7: Grim Dawn

http://youtu.be/XYI2DMPWpWg
7.
7.
DollSyndrome
#4: http://www.youtube.com/watch?v=en8no_jEfAQ

Tessék egy alternatíva. Free to play, ha jól tudom egyenlőre csak béta van. Diablo 2 féle play sztájl, sötét graf, bla bla bla. Van még egy másik hasonló cucc de az istenért nem jut eszembe a neve. Önnyi.
6.
6.
DarkLord
#4: Nálam is a gyerekessége miatt szóba se jöhet ebből már kinőtt az ember rég. Viszont azért Dio 3 nem vészes elég dark az még ígyis csak pár pálya pl. Realm of Shadow, Silver Spire-ok. Van ott csemege ami elég dark :)
5.
5.
DollSyndrome
Egy felüdülés lesz Dio 3 után.
4.
4.
kontakt
Ne lenne ennyire gyerekes a grafikája, ezúton is szeretném megkérdezni, hogy a meglévő 100 féle hasonlóan gyerekes grafikájú rpg-k mellé miért kell még egy?
Miért nem lehet végre egy igazán sötét világot teremteni, mint annak idején diablo I-II-ben? Diablo III se olyan már ezen a téren mint a két elődje. Unalmas már ez.
3.
3.
Drazhar
Jól hangzik, a D3-ra már hetek óta ráuntam, úgyhogy egyre kíváncsibban várom :)
2.
2.
Cuppak
Biztos beszerzem, béta alapján sok az innováció benne
1.
1.
DON GONDOCS
Ez így jól hangzik árban is baráti, csak ne legyen túl monoton.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...