A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 23.
  • Toplista
Link másolása
Meglepetések nincsenek, az uborkaszezon miatt pedig újoncokkal sem sikerült feltölteni a legfrissebb játékeladási toplistát. A magyarok kedvence továbbra is a Diablo harmadik része, a Blizzard remekét nem lehet, vagy csak kiváltságos címek tudják letaszítani a trónról. Ki lesz a következő?

A Diablo III hatalma megingathatatlan, a Blizzard játéka a legutóbbi toplistát is vezeti, csak mögötte változik a mezőny - ha nem is jelentősen. A második helyezettünk a múltkori hatodik, a FIFA 12 lett, a dobogó harmadik fokára pedig a Battlefield 3 állhatott. Őt a World of Warcraft előfizetői kártya követi, majd jön a Battlefield prémiumszolgáltatása.

A toplista második felét a Call of Duty: Modern Warfare 3 nyitja, a hetedik a Ghost Recon: Future Soldier, a nyolcadik a The Sims 3. Némi szünet után visszatért a legjobb tíz közé az új FIFA Street, míg a sereghajtó szerepében a Mass Effect 3-at köszönthetjük - utóbbi a negyedik helyről esett vissza. A teljes listát itt böngészhetitek!

  1. Diablo III
  2. FIFA 12
  3. Battlefield 3
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. Battlefield 3 Premium
  6. Call of Duty: Modern Warfare 3
  7. Ghost Recon: Future Soldier
  8. The Sims 3
  9. FIFA Street
  10. Mass Effect 3
20.
20.
Markijoe
Sziasztok! Ha valakinek lenne egy szabad diablo 3 vendég kódja, és elküldené nagyon megköszönném! Kiszeretném próbálni mielőtt megvenném!
19.
19.
Jake Holden
17.
17.
deny055
16.
16.
Scorpion02
#12: Te szociálisan megkülönböztetett! XD
15.
15.
KeXxX
#14: ezaz! magyaroszág csak vízilabdában jó. ha fociban is jók lennénk, akkor ott lettünk volna az EB téttel járó meccsein, és nem csak a szaros selejtezőkben...
14.
14.
Jake Holden
#13: egyet értek én még a fifa 2002 -vel játszottam sokat de azóta elveszett belőle a varázs és hanyagolom, az meg hogy focis ország lol jók vagyok a vízi sportokban és sok másban is de a foci nem tartozik közéjük.
12.
12.
Jake Holden
11.
11.
Scorpion02
#10: oksa :D meg majd toljuk a coop-ot :D
10.
10.
Jake Holden
#9: Ez most tényleg nem ide illet és tudod mit holnap megkereslek és le rontom a BF3 statisztikádat azért is :)
9.
9.
Scorpion02
Tudom hogy nem ide jön de este valaki BF 3 :D pls vegyetek fel livra :D salem58
7.
7.
zimonyini
#6: én is most vételeztem meg :) és azért ezt, mert a fifa 13 2x ennyibe fog kerülni, még nincs is kinn, nem is lesz nagy újítás válogatott-manágeren kívül
6.
6.
galmat
A FIFA a második helyen? :D Kitartó ez a magyar piac a brand mellett, mert 2 hónap és itt az új rész, szóval nem tudok ki ruház ilyenkor be rá. De az is lehet, hogy le van akciózva, mert a kis magyar piacon bizony az jelentősen megmutatkozik a chart-on.
2.
2.
alexcargooo
bf3 premiumot azért nem veszik többen mert soha sincs raktáron:D (tapasztalat)
1.
1.
Onegesius
hihetetlen hogy a Fifát még ilyenkor is veszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...