Angliában támasztanák fel a Pro Evolution Soccert

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 24.
  • Biznisz
Link másolása
A Konami a Pro Evolution Soccer 2013 legújabb előzetese mellett bejelentette: az Egyesült Királyságban létesít új stúdiót, ami a tokiói csapattal párhuzamosan a Pro Evolution Soccer sorozat fejlesztésével foglalkozhat. A feladat nem kicsi, a cél, hogy a sorozatot feltámasszák a FIFA-val szemben.

A Konami bejelentette, hogy hamarosan az Egyesült Királyságban nyit stúdiót a tokiói illetőségű PES Productions számára, a londoni csapat PC-re és "high-end" konzolokra készülő PES-projektekkel foglalkozna. A brit szatellitiroda erőssége lehet, hogy közvetlenül magába szívhatja az európai futballkultúrát, így mindig frissen tarthatja a focis sorozatot. A csapat toborzását az augusztusi Game Developers Conference Europe keretein belül kezdi meg a kiadó.

Köztudott, hogy a Pro Evolution Soccernek nem ment jól a legutóbbi generációváltás, a széria elmaradt a FIFA mögött, azonban az új stúdióval kapcsolatos tervek jól mutatják: ezt a hibát nem követné el még egyszer a Konami. A konzolok "high-end" megnevezése különösen rejtélyes, ez ugyanis nemcsak a mostani asztali gépeket, de a nextgen masinákat is jelentheti - a jelek szerint minden figyelem a következő generációra összpontosul.

A bejelentés mellé érkezett egy új trailer is, ebben a játékosok sajátos mozdulatai mutatkoznak be. Köszi, dönc!

8.
8.
voldi
ps3 jöhetne a demó, vagy xbox 360-ra. Hiába reklámozzák, a Fifa-t többen kedvelik, főleg mi magyarok, mert magyar kommentárral tolhatjuk.
7.
7.
Danidius
#6: Köszi Dönc! :)

A GOOGLE au ember legjobb barátja! :D
6.
6.
dönc
#3: steam-ről biztos nem lehet letölteni
xbox live ,play station network
de gondolom pc-re kell akkor valamelyik torrent oldalról próbáld meg.
5.
5.
Daniee
Istenem, de gyenge animáció, megint nem lesz nagy sikere a FIFA mellett...
4.
4.
gucho
ezt én is meglesem,bár elég érdekes a játékosok mozgása
3.
3.
Danidius
#2: hol lehet letölteni? esetleg steam? előre is kösz!
2.
2.
gorgo
Holnap jön a demo már várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...