Előzetesen a New Super Mario Bros. 2

  • Írta: InGen
  • 2012. július 25.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo 3DS eladási Japánon kívül igen-igen gyengék. Ezen a Nintendo egyrészt az XL-verzió piacra dobásával, másrészt pedig nyilvánvalóan egy új Mario-játékkal igyekszik segíteni. Kiderül, hogy a New Super Mario Bros. 2 rá tud-e venni minket a vásárlásra itt az öreg kontinensen.

A játék most szombaton jelenik meg Japánban, de augusztus közepéig eljut minden kontinensre, így 17-én már Európában is elérhető lesz. Mivel a hét végétől már az új Nintendo 3DS XL is megvásárolható lesz nálunk, nem is kell majd sokat várni, hogy megvegyük az első igazán ütős új címet rá. Már csak azt magyarázza el valaki, hogy lehet egy játéknak ilyen idióta címe?

38.
38.
frenkyboyhun
#37: Muszáj lesz mert naponta foci edzés :)
37.
37.
daenath
#36: Szivesen, azert neha masz ki a TV elol :)))))
36.
36.
frenkyboyhun
#35: Működik , hát ma sem alszok :DD kösz még egyszer is :)
35.
35.
frenkyboyhun
#34: Kösz a segítséget meg is próbálom majd mondom a fejleményeket :)
34.
34.
daenath
#32: Ne hasznald a TV Hd reszet, csak simman euroscart, elvileg kell mukodnie, nekem is HD flancos TV van ;)
33.
33.
frenkyboyhun
#32: + 4 kontroller amik tökéletesen működnek szal már nagyon játszanék vele :D
32.
32.
frenkyboyhun
#30: Hello van két NES-em, amik működnek de valamiért a tv nem tudja megjeleníteni a képet. Nem tudnál segíteni ebben? Mi lehet a baj? Arra gondoltam h lehet azért nem megy a művelet mert hd tv-n próbálom működtetni. Amúgy Mario 1,2,3 jó állapotú dobozos, Dkc jó állapotú dobozos és Dream Master szaggatott dobozos játékok vannak meg.
31.
31.
frenkyboyhun
#28: Kösz :) most nézem lehet h meg is rendelem :D
30.
30.
daenath
#23: Szep vasar, gratula ;) sajna az en DKC dobozom mar ragasztott, nem volt olyan jo, sajna :D
29.
29.
p3ti
#14: Igazából , sokan látják a Mariot mint karaktert , és azt gondolják hogy : "na , még egy mario ... kinek kell ez ?" de már csak ebből is látszik hogy az egész egy sztereotípia , mivel csak a karakter mario , a koncept , az ötlet , egy nagyon jó platformer , amit összekötnek egy figurával , ami Nintendon népszerű (hanem a legnépszerűbb) Nem csak a címet kell el olvasni , hanem beletekinteni abba amit valóban hoz a játék . A leírásodból pedig 100% látszik hogy volt szerencséd a 64es verzióhoz , a többihez pedig közöd nem volt , csak nyomod a visszhangot amit írnak a többiek . Pl. a mario galaxy és a zelda megszégyenítené bármelyik mostani sorozatot , és nem azért mert NINTENDO , meg MARIO , vagy esetleg grafikai etalon, hanem mert van benne ötlet és lélek . Megnézném hogy az ilyen agybajnok emberek mint DONTSCREMNOOBIAMPROHEADSHOT közkedvelt sorozata a COD , mikor fogja ezt el érni ? Attól hogy a sok kevés IQs 16 éves tonna számra veszi a 86. kiadást , az nem teszi jó játéká . http://www.filibustercartoons.com/games.htm ezt pedig érdemes megnézni
28.
28.
Kumite
#27: Már most szombattól kapható.

KonzolStudioban 58ezer, GameShop-ban 60 ezer, 576-ban 65 ezer. Utóbbinál gyári garancia, előbbieknél bolti.
Arra figyeljen, akit ilyen érdekel, hogy gyárilag nincs a dobozban töltő, de ha van DSi, DSi XL vagy 3DS töltő elfekvőben, akkor az jó hozzá.
27.
27.
frenkyboyhun
Aki a Mariót szidja az vagy nem játszott még a galaxy 1-2-vel vagy pedig eldöntötte h már pedig ő akkor is utálni fogja a nintendót és a Mario játékokat. Nekem a full HD 3D tévé és a ps3 mellett szerencsére ott van egy wii is és nem tudnék megválni tőle hiába nem HD felbontású. Apropo nem tudja valaki mennyiért fogják vesztegetni a 3DS XL-t ?
25.
25.
Kumite
#22: Igazából sok dolog van.
Az egyik az, hogy az emberek mindig utáják az olyan sikeres dolgokat, amik nem az ő ízlésviláguk / pénztárcájuk. Hányszor hallottad már olyat, hogy "az iPhone szar" vagy "az Android szar" vagy "a Nokia szar".

Sokan azt nem tudják elviselni, hogy másoknak más tetszik, és ez másik csoport sokkal nagyobb, mint az, amibe ő beletartozik.

Harmadik meg: itt, ezen az oldalon biztos, hogy sokmindenkitől hallod, hallanád, hogy a Mario szar. Egy egy HD/FPS/stbstb gamer gyűjtőhely, ahol elenyésző azok száma, akik nem (csak) az ilyen világokban játszanak. Egy bacon találkozón többször fogod hallani, hogy a brokkoli szar, míg a vega konferencián a rántott húst szidja mindenki. Ez az oldal nem egy olyan környezet, ahol az ilyen játékok kedvelői gyűlnek össze.

Sokadszor: az emberek látatlanban, tudatlanul, bután és az előzőekből kiinduló gyűlölködéssel nyilvánulnak meg. Pl.:
"Már csak azt magyarázza el valaki, hogy lehet egy játéknak ilyen idióta címe?"
"Mondjuk szar játékot szar konzolra!"
stbstb.


Ennyi lenne a rövid pszichoanalízisem :D

A játék meg rohadt jó lesz, ahogy az összes eddig megjelent Mario főszéria rohadt jó és sikeres volt ;)
24.
24.
Gamelord
#21: Ha nem titok és van rá türelmed, akkor leírod hogy melyikeket?
23.
23.
Kumite
#21: Király :)

Nekem a kiemelkedően jó fogásom egy Donkey Kong Country dobozos alig használt, kb. hibátlan SNES (a doboza is olyan, mintha most vették volna le a polcról), DKC-val persze, meg egy random Smurfs játékkal 5300ért postával együtt :D
22.
22.
batmanlego
Egyet értek #18,#17.Manapság sokan azt mondják hogy szar az új mario még is sokan beruháznak rá.3ds VS. Ps vita sztem 1.0
21.
21.
daenath
#19: Jut eszembe, most koltotem 10 N64 kazira is, dobozos, konyvecske es jo alapotban.
20.
20.
Gamelord
#16: nekem is, még anno snesen. De nekem az újabbak is bejönnek, semmi baj sincs velük.
19.
19.
daenath
#15: Na igen, csak most a keret elege szukos, 4 hete valtorest szenvedtem (meghogy a sport egeszseges :D) Szervaltam agy PSVita-t is (szinte bago penzert, haver kapta es kellet neki a love), ugyhogy meg varok, pedig volna hasznalt 3DS vetelre, de ugy mint PSVita-n, kicsit dragalom a jatekokat (magyarul varok a buhera softokra) de amit erdemes az ugyis dobozoban kell ;)
18.
18.
Kumite
#14: A géppel kapcsolatban sem gondol ő semmit, megnyugtatlak...

Hogy érted, hogy nem hozza a teljesítményt? Mit kellene tudnia egy 40 ezres gépnek, amit most a 3DS nem tud?
17.
17.
Kumite
#14: "ezt a játékot egypárszor már eladták"
Ahogy az anno úgynevezett "Doom klónok" is elég sokan vannak (ma FPS néven fut) és mégis viszik a CoD-ot és a Battlefield 3-at, mint a cukrot. Pedig de sokszor eladták már... Autós, focis, kosaras, jégkorongos stbstbstsbtb játékból is adtak már el párat, mégis meg fogják venni a következőt, nemde?
Vagy hogy érted, hogy ezt már eladták? Ugyanazok lennének a pályák?

Mario 64 óta jött egy Galaxy 1 és 2, valamint egy szintén 3D-s Mario 3D Land. És felélesztették a 2Ds Mariokat is újra: NSMB DS és Wii után ez a folytatás. Egyiket sem nevezném nullának (se számmal, se betűvel írva), konkrétan a Galaxy sorozat a mai- és mindenidők egyik legjobb játéka a szaksajtó alapján. Pl.: Metacritic 97% felett, IGN modern kori játékok (2005-2011 között megjelentek) között negyedik helyezett... Ezekkel játszottál? Tuti nem, mert akkor nem mondanád, hogy M. 64 óta semmi.

Persze, hogy mindenkinek más jön be.
16.
16.
Hubert Cumberdale
Mario volt az első játék kb amivel játszottam és felkúr, hogy ezt a rengeteg hulladékot mario néven adják ki...
15.
15.
Kumite
#13: Lassan kapsz már 30-35k-ért használt, de újszerű, még garisat, boltból pedig 41kért vihető haza. Annyira nem vészes már, de persze nem is aprópénz.
14.
14.
Elegost
#12: most nem azért mert védeni szeretném, de részben igaza van.
ezt a játékot egypárszor már eladták. minden új Nintendo-val jön újabb Mario. legjobb Mario a Mario 64 volt Nintendo 64-re. az télleg jó volt. de azóta szerintem nulla. csak így betűkkel.
szerintem a géppel kapcsolatban arra gondol, hogy az árához képest nem hozza azt a teljesítményt a 3DS. én inkább már Psp-t vagy ne adj isten Psp vitát vennék. sokkal jobban megérné számomra. mondjuk mindenkinek más jön be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...