Ősszel jön a Gran Turismo 5: Academy Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony bejelentette a Gran Turismo 5 újabb kiadását, mely az Academy Edition névre hallgat. A csomag az össze eddig megjelent DLC tartalmazni fogja. A készítők ezzel ünneplik a Nissannal való együttműködésük negyedik évfordulóját. Nincs még meg a GT5? Várj a vásárlással szeptemberig!

A japánok mindig is az autóvezetés művésziességéhez értettek. Habár a tökélyre törekedtek, még mindig képes felfordulni a gyomrunk, amikor meglátjuk a használt autók kinézetét a Gran Turismo 5-ben. A rajongótábor viszont stabil, mint a cövek. A Sony hírül adta, hogy szeptember 26-án érkezik az Academy Edition 29,99 eurós áron. Benne van minden földi jó, ami eddig DLC-ként kijött a játékhoz. Név szerint:

  • Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack)
  • Car Pack 2
  • Car Pack 3 és Course Pack 2
  • Láthatjuk, hogy miként vezeti a sorozat atyja, Kazunori Yamauchi Nissan GTR-jét az idei 24-órás nürburgringi futamon. 

Ha PS3-ad van, ez a legkomplettebb autós cím, amit megvehetsz hozzá. Lássuk a kedvcsinálót!

36.
36.
XDannyL
Ez egy autószimulátor... Sokan panaszkodnak, hogy nem törnek az autók, csúnyák a használt verdák, stb. Na jó azt meg kell valljam nekem is eltartott egy darabig míg megszoktam ,hogy a használt autók olyanok amilyenek. De ennek a játéknak nem a látvány a lényege. Egy szimulátorban nem fogod összetörni az autót, ugyan is arra törekedsz, hogy mint a valóságban szokás, szépen balesetmentesen ródd le a köröket. A használt autókról meg csak annyit, hogy miközben vezeted őket rohadtul nem arra figyelsz mennyire szépen van kidolgozva. Nyugodtan lehet utálni, de ne hasonlítgassuk az NFS-hez.
35.
35.
csoki0619
#30: Húúú,de beszóltál!Magadat minősíted minden újabb hsz-oddal!
34.
34.
X-Master
#26: #25: 1: bocs, ha erősen fogalmaztam
2: nekem az nem kihívás, ha egy kontrollerrel egy TV előtt kell világbajnokok idejét produkálnom, másrészt nekem sosem volt fontos a licensznél, hogy arany, ezüst, bronz, de amikor fél napokat kell szenvedni egy szaros licenszért, azt nem tudom mire vélni. Azért fizetek, hogy szórakozzak, nem azért hogy szenvedjek, nem vagyok mazochista.
3: a GT5-ön kívül nem nagyon van más játék, ami miatt ps3-at vennék. Az előzmények fényében nem kockáztatok.
4: az autók miatt vagyok még GT fan, mert sajnos olyan felhozatalt, mint a 4, egy játék sem tudott felmutatni (nem mennyiségben), mindkét sorozatot szeretem, de a Forza már közelebb áll hozzám.
33.
33.
X-Master
#31: Egyetértek veled, én is imádom az NFS-eket IS. Nekem pl. a Carbon jobban tetszett, mint a GT3. Hangulatos, jó zenék, és nekem se hiányoznak a 60 meg 90 körös versenyek. A NFS-ben van élet, hangulat, ezért is szeretem a Forzát, mert kicsit az is olyan, csak komolyabb, több verdával, realisztikusabb hangulattal. Nekem az NFSU-tól a Pro Streetig minden NFS tetszett. Az NFS 5 is jó lehetett volna, csak hát a vége felé irreálisra nehezítették.
32.
32.
unrealnoise
#31: Nekem meg pont azokból hiányzik több, a versenyek gyengék, az AI sokszor buta, vagy nem csinál semmi, néha érthetetlenül lassú. Egy szimulátornál meg ne csodálkozz, hogy vannak ilyenek, arcade, izgalmas fosokkal teli van a piac, szórakozz azokkal. :)
31.
31.
Jinbobo
#27: hát nem tudom, de én a 4. ben és az 5. prologjában is elaludtam néha...
nagyon szép játék, realisztikus is, de ezeket az 50-60 köröket mi a fészkes fenének nyomják belénk?! Lehet hogy élőben tök buli ennyi kört megtenni egy álomautóval, de virtuálisan olyan unalmas hogy csak na! A Nfs-ket sokkal jobbnak tartom. Tudom, fele annyira nem realisztikusak (talán a Shift1-2 egy picit) de akkor sokkal pörgősebbek, izgalmasabbak. Egyébként tényleg minőségi játéknak tartom a gt-t, a kritikám ellenére is. De én inkább a verekedős és lövöldözős játékokat kajálom, szoval ne tekintsétek leszólásnak amit írtam, kedves GT fanok!
30.
30.
shifteeh
#28: "ők mindent értelmetlennek gondolnak,ha annak nem látják értelmét." És ennek az okos embernek ezen a roppant bölcsességen mennyit kellett gondolkoznia?
29.
29.
unrealnoise
#27: hát én nem tudom, én csak idén váltottam konzolra, kell a halál f*szának a gépújítgatás meg etc... Szóval csak GT5-el találkoztam még a GT sorozatból.
Felemás-felemás kicsit, de talán majd a GT6...
28.
28.
csoki0619
#24: Ámen!-mondá mindenható urunk,Egy okos ember mondta egyszer,hogy a hülyekkel az a baj, h ők mindent értelmetlennek gondolnak,ha annak nem látják értelmét!Imádkozok érted!:D
27.
27.
AzRaeL
LoL, a 4.rész nem is volt nehéz,(a licensz vizsga sem volt annyira izzasztó)
Pár óra játék után már 1k lovas kocsim volt :D
Forzából meg csak az elsõt próbáltam,de köszi elég volt..(lehet hogy jó játék a forza is,csak nem nekem :D)
2óra után letettem,mert számomra unalmassá vált.
26.
26.
unrealnoise
#25: 1: Egy GT fan nem fosozza le a 3. részt, hiába lehetett volna jobb is.
2: egy GT fan a 4. rész nehézségét kihívásként, és sok-sok plusz játékóraként éli meg, nem pedig nulla sikerélményként.
3: egy GT fannak, már rég megvan az 5. rész
4: Te nem vagy GT fan, ha a Forza-t isteníted (amivel nincs is baj, de az sem tökéletes, sőőőt, sok mindenben el van maradva még a Forza4 a GT5-höz képest)

Persze a GT5 sem tökéletes, de talán tanultak a hibákból és egy komolyabb, összerakottabb, kidolgozottabb GT6-ot kapunk.

A pletykák szerint, - többek közt - a GT5-höz mérten brutálisan sok pályával vágna vissza GT6. Hát kíváncsi leszek. Remélem a pályák és a járgányok ugyanolyan szépen ki lesznek dolgozva egytől-egyig... Mert ami a GT5-ben van, hát az finoman szólva is összecsapott munka lett pár pályánál, és hát a hangok... Grrrr... a használt járgányokról nem is beszélnék... menüt is át kell normálisan dolgozni... Van itt meló dögivel. :)
25.
25.
X-Master
Én is GT fan vagyok, de a GT2 volt a legjobb. A 3 egy szép grafikájú monoton fos, a 4 meg a világ legjobb autós játéka lehetett volna, ha nem kúrták volna el szinte a teljesíthetetlen licenszvizsgákkal, és induláskor is alig van pénz, 30-szor végigmehetsz, mire lesz olyan verdád, hogy a másik versenyen egyáltalán elindulhatsz. Sikerélmény 0. Akkor ismertem meg a Forza sorozatot, és köszönöm, de nem kérek a GT-ből többet. Már a Forza első része is 1000x jobb bármelyik GT-nél. A GT5-höz még nem volt szerencsém, arról nem tudok nyilatkozni, az kivételt képez az elhangzottakból. De Forzában sikerélmény van, hangulat és nem agybaj meg szenvedés. A múltról meg annyit, hogy a Forza pár év alatt olyan konkurencia lett, amit a GT talán csak a 6-al tud überelni. (Lehet hogy az 5 már más, de a látottak alapján a Forza 4 jobban bejön, mondom úgy, hogy ahhoz se volt szerencsém)
24.
24.
shifteeh
#18: oké, tartsd meg magadnak inkább a hülyeséged
22.
22.
Jinbobo
#1: azért a Gran Turismo ezerszer minőségibb, de nem kötözködésnek mondom!
21.
21.
unrealnoise
#1: ennek legalább normális kormány-támogatása van. :p
G25, G27, és satöbbi. jó kormány xbox360-ra (mint a G25, 27 DF GT), fasza nem külföldi garival (mint a Fanatec-nél) nincs is. :)

kontrollerrel meg az nyomjon egy autós szimulátort, akinek két anyja van, illetve nincs pénze rá. :D
20.
20.
simon 555
#16: annak is akinek megvan.
ha nem platinum kiadásod van hanem még az eredeti akkor simán eladhatod 20-25 euroért és utána meg megveszed ezt 30-ért.5 euroért lényegében így megkapod az összes DLC-t.
19.
19.
p3ti
Én az enyémet becseréltem anno egy Signature editionra , azóta az bontatlanul dekkol a vitrinbe , úgyhogy ezt tuti be szerzem . Aztán újra bele kezdek egy kicsit
18.
18.
csoki0619
#11: Az nem az én hibám,h nem érted mire gondoltam,de nem is fogom neked külön elmagyarázni!Aki érti az érti!sorry:D
17.
17.
danez11
eleve csökkentett árú lesz az összes dlc-vel együtt, úgyhogy aki eddig valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem szerválta be, itt az alkalom!
16.
16.
LAZLOW20
#15: Akinek nincs meg az alap játek annak érdemes......
14.
14.
BudTerence
#1: Ott buktad el a hozzászólást, mert látom, nem világos, hogy a Forza Horizon nincs PS3-on, a GT5 pedig csak PS3-on van, tehát nem vagy-vagy kérdése a dolog.
13.
13.
LAZLOW20
#7: Nyomd fel az Xbox-odat magadnak te gyökér fanboy.Az Hogy a Forza jó játék(és irigylem ezért az Xbox tulajdonosokat)még nem azt jelenti hogy trollkodni kell és a Gran Turismo ami egy kicsit nagyobb múltal rendelkezik szart se ér.
11.
11.
shifteeh
10.
10.
csoki0619
#1: Még mindig nem érted, ugye?Segítek.Egy szó:K-val kezdődik és -onzollal végződik!Remélem segítettem!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...