Itt a Silent Hill: Revelations 3D előzetese

Október végén kerül a mozikba a Silent Hill: Revelations 3D. A viszonylag jól sikerült első rész után tényleg van okunk pezsgőt bontani, hiszen befutott az előzetes is. A Silent Hill 3 játék rajongóinak kedves lehet a főszereplő kiléte - ő ugyanis Heather Mason. Tisztességes adaptáció?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#31
A Silent Hill film olyan mint egy RE film (bár a SH még filmben is jobb mint a RE), mind a 2 film csak azért létezik, hogy a névvel eladjanak 2 teljesen középszerű művet/filmsorozatot. A SH film egy egész jópofa horror film volt, de egy valami hiányzott belőle, mégpedig a hangulat. Emiatt (az én szememben) ez a film, mint SH adaptáció megbukott. Egy teljesen középszerű horror film, amit a névvel akarnak eladni, kár érte. Az első rész után nagyon nem hozott lázba ez az előzetes sem, látszólag minden marad úgy ahogy volt.
#30
#25: nem nehéz elsőnek lenni a ritka gyenge videójáték adaptációk között. a kommented második felét meg jóindulatból betudom a tájékozatlanságodnak.
#27
#25: egyetértek. ugyanilyen jó játékból készült film a Max Payne. a Doom, Mortal Kombat 1. Ezek a bizonyítékok, hogy kicsit nagyobb erőfeszítéssel, lehet jó filmadaptációt készíteni!
#26
Nagyon nagy lesz :)
#24
ha a SH3 alapján készül akkor Sean Bean megint keserves kínhalált fog halni :)
#23
#1: egyelőre csak egy újabb feldolgozás lesz
#22
#21: ja,hogy az első részben is játszott?:D
akkor nem mondtam semmit.
már régen láttam az elsőt és nem emlékeztem rá.akkoriban még nem ismertem mint színészt.
#21
#16: hacsak nem fog minden részben más szerepelni,elvégre a játékokat dolgozzák fel(ez a 3. részt).
na meg ez már a trilógia 2. része nem?vagy az eredeti Silent Hill-en kívül lesz még 3 rész ami ezzel kezdődik?
#20
#10: Akkor jó. Már azt hittem, hogy valami mutálódott, csúf kórság elnevezése ;)
#19
gyenge c kategóriás amcsi popcorn horror lesz, silent hill szerű köntösben... nem kéne hagyni, hogy holywood rátegye a mancsát ilyen nevekre. egy méltó film kéne japán rendezővel, és a játék szériához hasonló beteges, elhagyatott hangulattal. az arcomba szálló 3d-s felirattól meg egyenesen sírhatnékom van.
#18
Az első rész máig a kedvencem. Annak idején nagyon meg akartam venni DVD-n, de olyan fapados kiadások voltak, hogy letettem volna. Ellenben BD-n beszereztem áprilisban. Fantasztikus kiadvány, s érdekes, hogy hány olyan jelenet volt, amit díszletnek gondoltam, s végül kiderült, hogy mesterműnek számító CGI.

De, hogy témához vágjon én várom a folytatást. Az előzetes alapján ígéretesnek néz ki. Remélem hasonló történetvezetést, s minőségi színvonalt kapok, mint az első rész esetében. Csalódott lennék, ha ez nem így történne.
#17
#16: Sean Bean - the living spoiler :D
#16
#14: Szerintem a trilógia végén hal meg, addig éltetik a reményt, hogy élni fog.
#15
15: hát ez nem igazán fogott meg :S pedig elsö rész nagyon tetszett...
#14
#7: Sean Bean-t észre sem vetted benne?:D
van egy olyan érzésem,hogy ebben is meg fog halni XD
#13
Ha valaminek revelations van a címében, akkor az nálam már bukás lesz....
#12
Nagyon gagyinak tűnik. A főszereplő lányka minden képkockáján gyenge, bár lehet, hogy a trailer kedvéért tudatosan választották ezeket...
Várhatóan a térhatás s a rajongók kitartása viszi majd sikerre.