Szombat esti trailer-áradat

  • Írta: fojesz
  • 2005. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
Ma estére rengeteg előzetes animáció futott be, hogy csak néhány címet említsek a sok közül: NBA2K6, Liberty City Stories, GUN...
Ma estére rengeteg előzetes animáció futott be, hogy csak néhány címet említsek a sok közül: NBA2K6, Liberty City Stories, GUN...

Befutott egy videjó a Hidden&Dangerous-ről illetve a Maffiáról elhíresült Illusion Softworks új játékáról, a Chameleon-ról. A játékot a továbbfejlesztett Mafia engine hajtja, ezt vizsgálhatjuk meg alaposabban a trailer alapján.

Chameleon (18Mb)

Peter Molyneux játékaiból tuti sikerek lesznek, a Lionhead Studios gammái szinte mindig szerepelnek egy-egy toplistán. A Movies is esedékes a stratégiai játékok trónjára, izgalmasnak ígérkező játékmenetével.

Movies (29Mb)

A következő GTA játék, a Liberty City Stories sajnos csak PSP-re fog megjelenni - bár ezt nem is bánjuk annyira, hiszen a játék ismét Liberty City-be kalauzol el minket, amit ugyebár keresztül-kasul bejártunk már a GTA3-ban. Akit esetleg mégis érdekel a dolog, az kattanjon a linkre, a videó megtekintéséhez.

GTA Liberty City Stories (18Mb)

Az NBA2k6-ról két animáció is érkezett: a videók alapján észrevehetjük a szemrevaló grafikát , továbbá a játékmenet is kidolgozottnak tűnik. Jómagam inkább az EA-féle NBA széria elkötelezettje vagyok, de a trailerek alapján a 2K Games játéka se tűnik rossznak.

NBA2k6 (20Mb)
NBA2k6 2# (25Mb)

A Full Spectrum Warrior: Ten Hammers-ről is befutott egy kisebb méretű mozgókép. A játék továbbviszi a nagy sikerű előd stílusát, és ismét taktikus akcióra késztet majd minket. Új fegyverek és felszerelések, új többjátékos módok: ezek miatt érdemes majd beszerezni az FSW folytatását.

Full Spectrum Warrior: Ten Hammers (6Mb)

A GUN egyfajta vadnyugati GTA lesz, tán kissé kevesebb botrányos fícsörrel. A játék a 19. században fog játszódni, ahol egy vadnyugati lovast alakítunk majd. Pisztolypárbajok, lovasüldözések: mi kellhet még? Hát persze, hogy egy trailer! :)


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...