E3 2013: Los Angelesben marad az expó

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 30.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Entertainment Expo szervezője, az ESA megerősítette, hogy jövőre is az Angyalok Városában marad a videojátékosok Mekkájának számító rendezvény - sőt mi több, 2015-ig biztosan a Convention Center ad otthont a show-nak. Túlzás lenne azt állítani, hogy megkönnyebbültünk.

Az idei E3 végén szokatlan nagy volt a hallgatás a jövőre nézve - annak rendje és módja szerint megindultak a pletykák az új helyszínt illetően. A rendezvény szervezője, az ESA ma megerősítette, hogy 2013-ban is a Los Angeles-i Convention Center ad otthont az össznépi mulatozásnak.

Michael D. Gallagher, az ESA vezérigazgatója rendkívül büszke arra, hogy újabb három évre írtak alá szerződést a város vezetésével. Los Angeles mindig is erős hátteret biztosított a show-nak, s 2015-ig ez a felállás nem változik.

"A videojátékok domináns erőt képviselnek a globális szórakoztatóiparban" - fogalmazott Gallagher, "Nincs jobb hely Los Angeles-nél, bízzunk benne, hogy továbbra is kapcsolatban állhatunk a várossal."

Aki netán egy lehetetlen helyet képzelt el a jövő évi expónak (mondjuk Budapestet, hehe), az most megnyugodhat, továbbra is a megszokott kerékvágásban zajlik le az egész hacacáré. A helyszín tisztázásával már pontos dátumunk is van: a következő Electronic Entertainment Expo 2013. június 11 és 13 között kerül megrendezésre. A kiadók konferenciái pedig a nulladik napon esedékesek. Elmaradt a meglepetés.

11.
11.
Necreon
#10: Ki ne hagyd a Battlefield: Clone Wars -t és a Half Life: Forever-t.
10.
10.
DON GONDOCS
Akkor jövőre is biztos a helyszín, meglesz a kötelező a Call of Duty 10-X Super soldier, Need for Speed hot wheels, Sims Underworld, Final fantasy Reloaded.
8.
8.
Füles
Köszi az infókat, teljesen megnyugodtam, pedig már a szívinfarktus kerülgetett a sok kósza szörnyű hír hallatán!
6.
6.
giga321
Nekem aztán édes mind 1.
4.
4.
danez11
#2: miért nem írsz helyesen? :D
3.
3.
Neo1989
Hát csodálkoztam volna rendesen ha Budapestre helyezik . Mindenesetre nekem csak az a lényeg hogy a gamer médiumok mint pl ti meg más oldalak (azé mást is olvasok ) tudósítsatok róla . Bár az is lehet h majd egyszer elutazom az egyikre de nem ma :)
2.
2.
AkosTorok88
#1: a cicit am miért nincs edit gomb ?
1.
1.
AkosTorok88
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...