Baldur's Gate: Enhanced Edition - keresztplatform

  • Írta: InGen
  • 2012. július 31.
  • Érdekesség
Link másolása
A Baldur's Gate: Enhanced Editionnek nagyon örülünk, mert már magában is egy jó dolog. Az meg pláne jó dolog, hogy teljes keresztplatformos kooperatív játéklehetőséget is kínálnak majd nekünk a fejlesztők. Gyakorlatilag bármilyen platform bármilyen játékosai össze tudnak kerülni.

A Baldur’s Gate Enhanced Edition kreatív igazgatója, Trent Oster árulta el, hogy a játék teljes keresztplatformos kooperatív támogatással érkezik. Ez azt jelenti, hogy az iPad, az Android, a PC és a Mac tulajdonosok mind-mind együtt tudnak majd játszani, akárhol is legyenek a világban.


A Beamdog beszámolója szerint egy matchmaking rendszer rakja majd össze a játékosokat, de persze meglepő lenne, ha nem lehetne simán csak egy partit létrehozni a barátainkkal. A klasszikus szerepjátékok felújított változatának megjelenésére már nem kell sokat várni: ahogy arról fojesz korábban már beszámolt, az Enhanced Edition szeptember. 18-én jelenik meg.

19.
19.
game dawe
18.
18.
daenath
Nem hulyek hogy egy klaszikus AD&D-bol Hack'n'Slash Rpg-t csinaljanak, amugy is ritka az ilyen stilus, mint hangyapucan a lapos tetu :D
17.
17.
Giggsy
Ezzel a kiadással nyilván nem annyira az új közönséget célozzák, így kétlem, hogy variálnának az alapokon (így a nehézségen sem)
16.
16.
SLi
#14: én ezt értem, de annyira idegenek lennék ezek az "újítások" eredeti játéktól, hogy értelmetlen lenne őket betenni, és szerintem a fejlesztők se teljesen hülyék ők is nagyon jól tudják ezt.
(tényleg ne menjünk bele, de Jézus, Isten, Allah, Ghandi... melyik a kakukktojás? )
15.
15.
hedzsooo
Eddig kimaradt, de ezt megveszem egybol! :D ...Remelem a honositok ezt a verziot mar gyorsabban forditjak, bar angolul is nekikezdek, egye fene! ^^ :)
14.
14.
névtelenség
#11: Miért is lenne fail? Nem csak istenségeket szoktak felemlegetni, Ghandi felemlítése igenis lehet jogos, éppúgy mint mikor a királynőt emlegetik fel. Na de nem fogok ebbe bele menni...

Amiket felsoroltam azok a mai "rpg-k" jelentős részére igazak (vagy legalább is ti rpg-nek nevezitek őket). Hogy honnan jött az ép regen? Játszol te mostanság? Na jó mondok egyet: TES5: Skyrim.

Én jól tudom, hogy azokhoz felesleges lenne hozzányúlni. A kedves fejlesztők nem tudják...
13.
13.
Raatkainen
Hányszor belekezdtem ebbe a játékba, és egyszer se toltam ki(az Icewindeket úgyszintén pedig mekkora játékok voltak azok is)! Na talán majd most sikerül. Szerintem a BG2 főcímdala az egyik legjobban megkomponált zene a világon.
12.
12.
krisztian66666
Áh imádom ezt a játékot, szerintem tuti vétel :) (Csak egy kicsit nehéz...volt már olyan, hogy egy ütéstől kinyírtak.... gondolom nem csak nekem :D)
11.
11.
SLi
#2: hát Ghandi említése ebben a vonatkozásban epic fail, emellett amiket felsoroltál azokhoz felesleges lenne hozzányúlni, a ép regenerálódás meg azt tényleg akkora baromság, nem is tudom honnan jutott eszedbe.
10.
10.
dareal
cant wait kategória. ami még jó lenne, ha telón, táblán, asztali gépen azonos karaktert vihetném tovább, azaz ne kelljen 1-1 karakter minden eszközre. vagy pont így készül? ha igen, akkor nem szóltam :)
4.
4.
shifteeh
#2: Jah, épp most játszom a Skyrimet master nehézségi szinten, és 28-30-as szint óta nem nagyon van ellenfél. És erről nekem is eszembe jutottak a régi szép idők, amikor még egy valamire való rpg-ben vért kellett izzadni egy-egy bossfight alatt, vagy mikor kettőnél több ellenféllel kellett megküzdeni. Várom az új BG-t.
2.
2.
névtelenség
A magyarosítás elkészültének alkalmával újra feltettem az eredetit, és pár óra játék után a következők fogalmazódtak meg bennem:
- Jézusom már 10x halok meg, ennyire elpuhultam volna az eddigi "rpg-ktől"?
- Uram atyám ehhez majd jönni fog egy Enhanced Edition! Valószínűleg raknak bele majd ÉP regent a nooboknak.
- Gondolom a főkarakter sem fog abban egyből megmurdelni ha kilapítja egy ogre.
- Oh Allah ugye nem az lesz a vizuális újítás, hogy a fröcsögő vért 3d-sre konvertálják, mert a pistikék arra verik?
- Magasságos Ghandi, talán még a nehézséget is lejjebb veszik, és nem kell majd haditervet szőni pár goblin ellen?

Röviden: Jöhet de NE NYÚLJANAK AZ ALAPOKHOZ! Egyszerűen imádni való, hogy mennyire jól gondolkodásra késztet és szórakoztat.
1.
1.
daenath
Mar nagyon varom, vegre egy old school AD&D, amugy is pang a piac a stilusban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...