Ouyára is jön a Final Fantasy III

  • Írta: InGen
  • 2012. július 31.
  • Hír
Link másolása
Az Ouyával kapcsolatban a szakértők egyik legnagyobb félelme, hogy a konzolhoz külön alkalmazásbolton keresztül lehet majd megvásárolni a játékokat, így kétséges, ki fogja támogatni az új gépet. Nos, a Square Enix már biztosan, launchra kész lesz a Final Fantasy III.

Az Ouya nem tud közvetlenül profitálni az androidos készülékekre elérhető hatalmas alkalmazásfelhozatalból, hiszen egy teljesen külön rendszerben lehet majd adni és venni a különböző szoftvereket. Így többekben felmerült a kétség, hogy vajon ki fogja extra energiával egy újabb platformra "portolni" a játékait.


Úgy néz ki, hogy különösebben nincs ok az aggodalomra, hiszen a Square Enix bejelentette, hogy teljes mellszélességgel támogatni fogja az Ouyát, melynek első jele a 2013 márciusában a pici konzol indulására időzített Final Fantasy III.

A Square Enix elmondta, a játék megjelenése után sem hagyják magára a platformot, számos további cím várható a kiadótól a sokak szerint úttörő androidos gépre.

9.
9.
Qmoul
Személy szerint nekem is nagyon tetszik ez a Ouya-s project, valószínű, hogy beszerzek egyet. Arra lennék kíváncsi, hogy később az Ouya játékkínálata milyen árkategóriába fog tartozni...
8.
8.
#2: Egyedul a konzol tulajok nem ertettek meg, meg mindig, hogy ez nem xbox-ps3 vero akar lenni.
Vagy ennyire be vagytok szarva, hogy esetleg mejelenik valami es lehet ujat venni ?
De itt nem errol van szo.
6.
6.
Game Fan
#2: Már annyi hírnél elmondták, hogy ez nem egy következő konzol generációs erőgép lesz. Miért kell amiatt lehúzni mondván hogy butított. BTW az FF3 szerintem igenis jó játék.
5.
5.
zsoze
#4: ettől tartok én is :(
4.
4.
Bako
100 dollárnak megfelelő forintért én is megvenném, de azt hiszem tudjuk mit jelent, ha valami nagy újdonságot külföldön 100 dollárért beharangoznak. Egyrészt már Amerikában sem 100 dollár lesz, másrészt mire átúszik a tengeren a cucc, már euró lesz belőle és mire kis hazánkba is eljut, addigra az euró is meghízik.
3.
3.
oticasi
Remelem a gep jobb less,mint a neve
:-D
Ennyi penzert tuti megveszem!
2.
2.
christopher24
Ha ilyen öreg vagy butított konzolos játékokat csinálnak csak az Ouyára, akkor biztos nem hódítják meg a konzolpiacot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...