Készül a God of War Saga Collection?

Újabb forrás utal arra, hogy a Sony a God of War: Ascension megjelenését megelőzően olyan csomagot dobna piacra, amiben az összes eddigi God of War játék helyet kap. Az öt részt felölelő pakk a hírek szerint még idén boltokba kerülhet, ráadásul a világ minden pontján.

A God of War: Ascension csak jövő márciusban jelenik meg, addig van idő feleleveníteni a régi emlékeket, vagy éppen ellenkezőleg: hónapokat kaptunk még a korábban megjelent öt epizód pótlására. Ha igazak a pletykák, mindezt rendkívül egyszerű formában tehetjük meg: a most megszellőztetett God of War Saga Collection feltételezhetően az összes eddigi játékot tartalmazza egy csomagban.

Korábban már kaptunk hírt egy bizonyos Omega Editionről, ami egy szobor társaságában tartalmazza a két God of War Collectiont, illetve a God of War III-at, ezt azonban csak Dél-Amerikába szánja a Sony a sajtó szerint, miközben a Saga Collection világszerte boltokba kerülhet. Noha konkrétumot nem láttak napvilágot a csomagról, a Siliconera viszonteladói forrásra hivatkozva állítja, hogy a pakk létezik, és még idén meg fog jelenni.

A Sony nem kommentálta a híreket.

12 komment - szólj hozzá!