Készül a God of War Saga Collection?

Újabb forrás utal arra, hogy a Sony a God of War: Ascension megjelenését megelőzően olyan csomagot dobna piacra, amiben az összes eddigi God of War játék helyet kap. Az öt részt felölelő pakk a hírek szerint még idén boltokba kerülhet, ráadásul a világ minden pontján.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#10: Kétlem,hogy a saját kiadójuk által kiadott exkluzív cím valaha is látható lesz xboxon.Örülnék neki én is bár egyedül a harmadik rész ami kimaradt a az első 2 részt ps2-őn a másik kettőt psp-n végigvittem.Szóval engem a 3. rész érdekelne egyedül de ahhoz meg szerintem gyenge lenne az xbox 360,ráadásul ahogy láttam az a játék rippelve is 42 giga,szóval ebből adódóan is kizártnak tartom,hogy kiadják,mert nem éri meg nekik 5-6 dupla rétegűn piacra dobni egy játékot.
#11
#10: nice dream, bro.
#10
Akkor legalább 360-ra is csapassák... :DD
#9
Lenne egy fontos kérdésem azokhoz akiknek megvan a god of war collection volume 2. Mégpedig az hogy benne vannak-e a kiegészítők? ezt úgy értem hogy például a ghost of sparta-hoz lehetett kapni ilyen páncélt:http://godofwar.wikia.com/wiki/Kratos_Legionnaire_%28Costume%29 szóval ez benne van a ps3 verzióban is?
#8
Reméljük, olcsó lesz.
#7
ennyir erővel fogom és összeragasztom azt a 3 lemezt és meg is van a saját "saga collection-nom"
#6
imádom a GoW-ot, tényleg, de szerintem ez már undorító hány féle kiadásban jön
#5
még jó hogy most vettem ps3-at és remélem minél előbb jön mert ez a játékhoz hasonlót nem láttam ahol ekkorát lehet pusztitani :D
#3
ezazz de jól jártam hogy eddig még nem vettem meg a két collectiont :)
#2
jöjjön Vita-ra!
#1
:D