A Bethesda veszi át a S.T.A.L.K.E.R.-t?

Ütős pletyka látott napvilágot a minap, noha az érintettek nagyban tagadnak egyelőre. Az a blogger, aki annak idején a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztésének leállítását is megszellőztette, most arról számolt be, hogy a Bethesda vette át a játéksorozat jogait. Mi lesz ebből?
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#29: Hiszen te megmondtad előre a tuti tippet... :D
#29
#28: ők tudják, ha rinyálni kezdenek hogy nem ennyi bevételre számítottak akkor ne csodálkozzanak...
#28
#26: Ja, és egyébként az a Naughty Dog fejleszti, akit a Sony CE felvásárolt 2001-ben, ezért lesz PS3 exkluzív. Marhák lennének leportolni az egyik legnagyobb húzócímet...
#27
#26: The Last Of Us, és remélem, hogy annál azért többről fog szólni :D
#26
#13: arra ott lesz az a game amelyikben a kislány és te lopakodtok keresztül most megnem mondom mi az de csak ps 3 exclusive lesz (mert miért is pocsékolnák az idejüket portolásra meg több pénzre)
#25
#24: te jó ég, ezt nem teheted velünk X'D
#24
Az első két hozzászólás után, már el sem olvasom a többit, mert csak ideges lennék!
#23
Nah jó helyen lenne a Stalker
#21
#20: Nem ők programozták a játékmenetet, se nem a botrányos online rendszert, se nem a katasztrofális konzol verziókat. A Bethesda felelt a finanszírozásért, és a marketingért, ami lássuk be, messze jobb volt, mint a végleges termék. Ez nem Bethesda projekt volt, hanem Splash Damage, annyi közük volt a végeredményhez, mint a GTA-k esetében a Take-Two-nak.
#19
Az egyikőtöket sem zavarja, hogy a Brink-et csak kiadta a Bethesda, a Splash Damage volt a fejlesztő.
#17
#15: Nekem tetszik a Brink.
#14
#13: Ha az Activision-hoz kerülne biztos így lenne. :D
De a Bethesda-ban én bízok. Bennük még nem csalódtam. :)
#12
#11: Ha Amerikában játszódna a folytatás, akkor az már nem lenne S.T.A.L.K.E.R. Ennek pont Csernobil és környéke adja az lelkét. Ha áttennék Amerikába csak kapnánk még egy Fallout-ot.
#11
#10: Lehet hogy csinálnak egy S.T.A.L.K.E.R. -t ami Amerikában játszódik teljesen más történettel, de az alap koncepció ugyan az. Bár szerintem is jobb volt a keleti fejlesztés (bár azért a folytatások nem jöttek be annyira, mint az alap game), remélem nem az lesz, amit most ide írtam, mert az lehet hogy jó lesz, de nem az lesz, ami előtte volt. (Na ezt most jól megmondtam, tessék gondolkodni! :D)