Új Final Fantasy XIII játék készül

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Arra számítottál, hogy rövidesen hallasz valamit a Final Fantasy Versus XIII-ról? Felejtsd el, a Square Enix ugyan megint a "tizenhármas" szériához nyúl, viszont egy vadiúj címet készül bejelenteni szeptemberben, a Final Fantasy huszonötödik születésnapját ünneplő rendezvényen.

A Square Enix közel két hete árulta el, hogy a szeptemberben tartandó nagy Final Fantasy rendezvényen, ahol a sorozat huszonötödik születésnapját fogják megünnepelni, bemutatóra készül, méghozzá egy Final Fantasy XIII projektet fognak prezentálni a nagyérdeműnek.

A megfogalmazás homályos volt, nem is mert senki következtetni: ez azt is jelentheti, hogy a Final Fantasy XIII-2 kap egy új DLC-t, hogy visszatérhet a Final Fantasy Versus XIII, hogy a korábbi domainregisztrációk alapján pletykált Final Fantasy XIII-3-at már ne is említsük.

Mostanra viszont úgy tűnik, az utóbbi lehet a befutó. Yoshinori Kitashe, a Square Enix producere a minap pontosította a híreket: vadonatúj címet fognak bemutatni szeptember 1-jén, aminek köze lesz a Final Fantasy XIII szériához. A DLC és a Versus lehetősége így kilőve, fő esélyes az XIII-3 - persze annak a lehetősége még mindig fennáll, hogy egy teljesen más spin-offon dolgozik a Square.

8.
8.
game dawe
6.
6.
hl89x9
Final Fantasy XIII-2: Episode 1
esetleg PS Vita-ra FFXIII?
5.
5.
game dawe
csak siessenek vele már várom .
4.
4.
patya07
Én azt mondom nem hülyeség, a 13 jól sikerült, de túl lineáris lett, ha csinálnak egy harmadikat amiből kihagyják az időutazást meg Seraht és Aladdint, és maradnak a régi oda mész ahova akarsz alapnál, talán még jó is kisülhet belőle!
3.
3.
DON GONDOCS
Már épp ideje volt, még kisem hevertük a final fantasy 13-2.
2.
2.
anonymus26
Új Final Fantasy XIII játék készül ..de minek ???
1.
1.
Hab
Úgy látszik elfogyott az ötlet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...