Befutott a GRID 2 első kedvcsinálója

Azért mérget nem vennénk rá, hogy konkrétan a Race Driver: GRID második részéről van szó, mindenesetre a Codemasters egy rejtélyes teasert tett közzé, és eléggé nyilvánvaló, hogy az arcade autóverseny visszatér. Annyi biztos, hogy augusztus 8-án lehull a lepel.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
ez első részét a mai napig játszom ,a Legjobb Autós játék számomra ,ami eddig létezett,remélem megmarad a hangulat + amitől Grid volt a játék,nemakarom hogy elmenjenek egy Dirt írányba.
#10
#5: OFF:Ha esetleg tényleg elkezdem ugye nem gond, ha konzol exkluzív lesz? Ha mégis gond akkor majd átportolod, ugye?

Amúgy ennél sokkal több mindent várnék tőle, szóval az utópiának egy apró részét láttad eddig. :)
#7
#2: Ha ez jönne én tudnám mit vegyek :)
#6
Van egy dátum is a videóban, augusztus 8. Meg mellette a twitter link, szerintem 8-án újabb infók jönnek a twitteren.
#5
#3: Nos akkor kezdheted fejleszteni a saját játékodat mert hogy ez eléggé utópisztikus az egyszer biztos :D
#4
Ahogy Split is írta, az ott a GRID logója. Ráadásul bele van vésve egy kettes. Ez jobb országokban terhelő bizonyíték :D
#3
Végre.... Nem hittem volna annó, hogy ennyit kell majd várni erre a pillanatra. Remélem megint építhetjük a saját csapatunkat és válogathatok a legjobb szponzorok és régiók között.

Ezúttal elvárnám, hogy LeMansba kicsit több riválisa legyen az Audinak, az első részbe nagy hiány volt a Peugeot. Tudom ők már kiszálltak, de azért ott volt idén "ellenfélnek" a Toyota. Sőt ha jól tudom van KERS már LeMansba is.
Plusz ha még lesz időjárás és kerékcsere amit már az F1nél is megcsináltak, több pályával, autóval, jobb matricázással és ha megmarad a régi GRID remek irányítása különösen a drifté akkor imádni fogom.
#2
jöjjön ez is tavasszal és tényleg nem tudja az ember mit vegyen
#1
GRID logó a végén azért eléggé sokat sejtet! :D