A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megtört a Diablo III egyeduralma, legalábbis minimálisan: a múlt héten már beelőzte őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, így a Blizzard remeke visszaszorult a második helyre. A dobogó harmadik fokát megint a DICE sajátotta ki, a bronzérmes a Battlefield 3.

Új megjelenés híján nem történnek nagy változások a játékeladási toplistán, már arra is felkapjuk a fejünket, ha valamelyik slágercím veszít a lendületéből, és helyet cserél egy másik anyaggal az élbolyban. Így járt a Diablo III is, aminek legutóbb csak az ezüstéremre futotta, a helyét pedig átvette a globális szinten 1,3 millió előfizetőnek örvendő Battlefield 3 Premium. Őket a Battlefield 3, majd a FIFA 12 és a Battlefield: Bad Company 2 követi.

A toplista második felét a World of Warcraft előfizetői kártya nyitja, a hetedik a Crysis 2, utánuk pedig a The Sims 3 jön. A sereghajtók szerepét ezúttal az Assassin's Creed és a The Sims 3: Pets vállalták fel. A tízes listát alább találjátok, míg a teljes felhozatalt ezen a linken böngészhetitek!

  1. Battlefield 3 Premium
  2. Diablo III
  3. Battlefield 3
  4. FIFA 12
  5. Battlefield: Bad Company 2
  6. World of Warcraft előfizetői kártya
  7. Crysis 2
  8. The Sims 3
  9. Assassin's Creed
  10. The Sims 3: Pets
102 komment - szólj hozzá!