Hivatalos: jön a nagy God of War csomag

Egyelőre csak az amerikai megjelenést erősítette meg a Sony, de ami tény, az tény: jön a God of War Saga Collection, ami az összes eddig megjelent epizódot tartalmazza a sorozatból, ráadásul a pakk nyomott áron vásárolható meg - muszáj ráúsznod, ha eddig kimaradt a széria!

Formálisan is termékvonalba rendezi a Sony a jól ismert kollekcióit, a legnépszerűbb sorozatokat egy csomagba gyűjtő összeállítások azonos áron, hasonló borítóval jelennek meg. Amerikában már a Ratchet & Clank pakk is az alább látható, aranyozott fejléccel érkezik, de ezen széria alá tagozódik be az új God of War Saga Collection és az inFamous Collection is.

Utóbbiak augusztus 28-án jelennek meg az Egyesült Államokban, és ahogy az sejthető, a 30 dolláros áron megkapjuk a sorozatok összes eddig megjelent részét és minden más extráját is! A God of War Sagában a három számozott epizódon kívül a két PSP-s játék benne lesz, ezen kívül exkluzív tartalom és egy hónapos PlayStation Plus előfizetés is üti a vásárlók markát. Az inFamous Collectionben az inFamous két része mellett a Festival of Blood kiegészítő, valamint további extra küldetések, kosztümök, power upok és fegyverek kapnak helyet.

Európai megjelenésről egyelőre nincs hír.

31 komment - szólj hozzá!