Hivatalos: jön a nagy God of War csomag

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyelőre csak az amerikai megjelenést erősítette meg a Sony, de ami tény, az tény: jön a God of War Saga Collection, ami az összes eddig megjelent epizódot tartalmazza a sorozatból, ráadásul a pakk nyomott áron vásárolható meg - muszáj ráúsznod, ha eddig kimaradt a széria!

Formálisan is termékvonalba rendezi a Sony a jól ismert kollekcióit, a legnépszerűbb sorozatokat egy csomagba gyűjtő összeállítások azonos áron, hasonló borítóval jelennek meg. Amerikában már a Ratchet & Clank pakk is az alább látható, aranyozott fejléccel érkezik, de ezen széria alá tagozódik be az új God of War Saga Collection és az inFamous Collection is.

Utóbbiak augusztus 28-án jelennek meg az Egyesült Államokban, és ahogy az sejthető, a 30 dolláros áron megkapjuk a sorozatok összes eddig megjelent részét és minden más extráját is! A God of War Sagában a három számozott epizódon kívül a két PSP-s játék benne lesz, ezen kívül exkluzív tartalom és egy hónapos PlayStation Plus előfizetés is üti a vásárlók markát. Az inFamous Collectionben az inFamous két része mellett a Festival of Blood kiegészítő, valamint további extra küldetések, kosztümök, power upok és fegyverek kapnak helyet.

Európai megjelenésről egyelőre nincs hír.

31.
31.
Kazuya
God of War ascension-nal meg mivan? Kimarad?
30.
30.
frenkyboyhun
Dájóóóóóóóóó lesz :)
29.
29.
voldi
Nem biztos, hogy ennyi lesz az ára Magyarországon is. Szerintem több lesz.
28.
28.
Tyler89
#27: Csak akkor sietni kell, mert ha megjelenik EU-ban is nem lesz ember, aki akár pár ezret is adjon értük, ha van egy ilyen teljes kiadás elég szép áron.
Nekem is megvan az 1-2 Collection, Origins Collection, meg a III.
Szóval megvan az 5 játék, de ez olyan komplett meg minden. Szóval tetszik. :)

Tényleg azt nem tudni, hogy a III-hoz megjelent DLC kosztümök is rajta lesznek, vagy az továbbra is fizetős cucc?!
27.
27.
csoki0619
#23: Nekem is ez a bajom, h elkellene adnom a meglévő GoW játékaimat!Nem tudom neked melyikek vannak meg, de nekem megvan a GoW 1-2. egybe + a 3.külön.Arra gondoltam, h ezeket eladom egy netes oldalon(apród.hu stb.), és abból megveszem ezt a Collection kiadást!Végülis, ha belegondolsz, megéri, mivel 5 játékot kapsz 3 helyett!Az már más kérdés, h azt a pénzt amit ráköltöttél, sajnos már nem kapod vissza,de hát ez így megy manapság!:-(
26.
26.
MoRT2195
#25: Én augusztus 1-én fizettem elő, és jelenleg 11 játék kapható ingyen: Dead Space 2, Infamous 2, Saints Row 2, Darksiders, Little Big Planet 2, a legújabb Lara Croft játék (a felső nézetes), Renegade Ops, Outland, Rock of Ages, Motorstorm Apocalypse Mayhem és Oddworld Strange Wrath HD (elírásokért bocsi). Szóval már ez a 11 játék bőven megéri a PS Plus tagságot, ajánlom minél hamarabb fizess elő, vagyis mindenki fizessen elő rá. Én is amint megtudtam, hogy ilyen előnyök vannak a PS Plus tagságért, rögtön meg is vettem :) Nem az van mint Mikróéknál, hogy azért fizetek a Xbox Live tagságért, hogy neten játszhassak, amit PS3-on ingyen meglehet tenni....
25.
25.
csoki0619
#22: Teljes mértékben igazat adok neked!Én is már elgondolkoztam rajta h előfizetek a Plus szolgáltatásra de sajnos pénz híján ez még odébb van!Bár azért néha-néha megajándékozhatnék a sima felhasználókat, h elmondhassák magukról, h "tessék Microsoft,ez a különbség közted és köztem!":-) Persze ez furcsán hangzik a mai üzletpolitikában!Na, de hátha összejön arra a Plus tagságra a közeljövőben!Csak pozitívan!!!:D:D:D
24.
24.
zola90
#20: mind1 azért kösz:/
23.
23.
Tyler89
#21: Jó, tudom, kicsit túloztam... De előbb-utóbb akkor is lehet számítani ilyen kiadásokra, főleg a Rockstar háza tájékán. Ott kb mindenből jön egy Complete Edition. Max Payne-t már meg se vettem, mert 99%, hogy abból is lesz.
Csak kicsit fájó, mikor pl veszek egy gyűjtői kiadást, pár hónap után az is kevésnek fog tűnni a sok megjelent DLC mellett. Persze megértem, pénz beszél, nem is kesergek tovább...

Sőőőt, több mint valószínű, hogy 40$-ért még be is szerzem! :D Csak az a baj, hogy a meglévőket boltokban biztos valami alacsony áron vennék át...
22.
22.
MoRT2195
#18: Azért a PS Plus tagság se semmi. Max 15.000ft-ba kerül, de olcsóbban is kapható, és cserébe 45 eredeti játékot kapunk (természetesen csak digitálisan), amik nem is olyan kis címek. Emellett rengeteget nagy címet ki lehet próbálni 1 órán keresztül, és még van jó pár extra még a PS Plus tagoknak. A Sony az ért a dolgához, a Mikró meg menjen, azt főzze meg magának a hülye terveit azzal a pár exkluzív játékával, ami amúgy hozzá teszem, mind folytatás...
21.
21.
csoki0619
#20: Hát a GoW-nál nem egy két hónapról volt szó!Régen volt már mikor az utolsó GoW-os játék megjelent!Én személy szerint nem is hittem volna, h valaha készül majd belőle ilyen Collection kiadás!Persze, ha tudtam volna akk, nem veszem meg a trilógiát!:DÉpp ez a baj, h nem 1-2 hónapról van szó!Ha csak annyi lenne, akk senki nem venné meg az alapjátékot(max a pénzesebbek,vagy az elvakult fanok)!
20.
20.
Tyler89
Ez nagyon jól néz ki!
Pénzzé kéne tennem a 3 meglévő lemezem, úgy talán be is ruháznék rá. De egy 4. lemeznek már talán nem kéne. Uncharted 3 is 2x van meg, most tervezem Batman:AC GOTY kiadás megvételét, úgy hogy meg van az alapjáték.
Ez azért kicsit kib.szás, hogy a megjelenések után 1-2 hónappal jön egy olyan kiadás, ami megdobogtatja a fan-ok szívét. Persze értem én, üzletpolitika... Aki meg spórolni akar, várja ki! De akkor is...!!! :)

#4: Én már az előzőnél is olvastam, de nem akartam hülyeséget írni, pedig pont most platináztam ki a GoS-t. Azt tudom, hogy Zeus templomában Red Orb-okért lehet jóságokat venni, és vannak közöttük kosztümök is. Azt hiszem ez is közöttük van, de én csak az arénában tudtam válogatni ezek közül, nem tudom, hogy a játékot is végig lehet-e vinni légiósként...
19.
19.
bema695
#16: Már kérdezték, de azt válaszolták rá, hogy jelenleg nincs tervben. :/ Én szerintem majd keresek majd egy webáruházat, ahol worldwide free shipping van és lehet is kapni mind a 3 kollekciót (nagyon remélem lesz ilyen) és megrendelem őket együtt.
#18: Igen, a Sony mostanában kezd egyre szimpatikusabb dolgokat csinálni. :D
18.
18.
csoki0619
#15: Na ennek külön örülök!A másik nagy kedvencem az Uncharted széria,bár csak a 2. része van meg, mivel még mindig elég drága!Jó látni, h a Sony próbál a vásárlók kedvére tenni egy kicsit! Azért valljuk be, nem sok mindent osztogattak eddig olcsón(ingyen meg pláne)!A Sony végre bebizonyította, h nem kell hacker támadás ahhoz, h megajándékozza a felhasználókat!?:D:D:D
17.
17.
Trapyd
16.
16.
MoRT2195
#13: Köszi az infót, valóban minden úgy van, ahogy mondtad! :) Nagyon várom már. Amúgy valaki nem tudná megkérdezné angolul a PS blogon, hogy Európában mikor lesz elérhető, ha egyáltalán elérhető lesz?
15.
15.
bema695
#14: Szívesen. :) Azt is olvastam, hogy valaki kérdezte, Unchartedből is lesz-e majd ilyen, és azt válaszolták, a jövőben több ilyen kollekció is meg fog jelenni.
14.
14.
csoki0619
#13: Szuper!Köszi az infót!Így már megérné nekem is beruházni egyre!Remélem a közeljövőben lesz még a Sony-nak egy-két(sok) ilyen meglepetése!:D:D:D
13.
13.
bema695
#12: A hivatalos Playstation blog-on írta egy szerkesztő kommentben a hír alatt.
Link: http://blog.us.playstation.com/2012/08/06/never-stop-playing-with-playstation-collections/
(Amelyik kommentek pirosak, azokat írta a szerkesztő)
Amúgy szerintem is megéri, én biztos beszerzem mind a hármat.
12.
12.
MoRT2195
#9: A GoW pakk még a 40 dollárt is simán megéri. De amúgy azt elárulod, hogy honnan származik ez az infó, és a 10-es kommenedben lévő? Nem mint ha kételkednék, de azért egy forrásnak örülnék :)
10.
10.
bema695
#7: Két lemez lesz, egyiken a GoW 3, másikon az első két rész, a PSP-s részekhez pedig egy letöltőkód lesz és a store-ból lehet majd őket letölteni.
9.
9.
bema695
Egyedül a Ratchet & Clank Collection kezd 30 dolláros áron, a másik kettő 40 dollárról indul.
8.
8.
MoRT2195
Úristen! Erre vártam már mióta :D Remélem kiadják nálunk is, mert ha nem, akkor mérges leszek. Nálam mind 3 pakk tuti vétel, bár az Infamous 2 meg van digitálisan, de nem érdekel, ezek ilyen áron kihagyhatatlanok. Akinek nincsenek meg az alábbi játékok, és most sem veszi meg, az hülye, mert az összes játék nagyon jó, és ilyen áron, hát ez... egyszerűen hihetetlen :)
7.
7.
csoki0619
Ez igen!Jó húzás ez a Sony-tól!Bár én a GoW 3. részét elég drágán vettem meg anno.Az egyetlen olyan játék, amelyikre annyi pénzt szántam, és megérte!Bár most egy kicsit fáj a szívem azért a pénzért, tudván hogy most jóval kevesebbért megvehettem volna az egész pack-et.Ilyen az élet!Csak a GoW Volume 2 pack nincs meg,de hát azért meg nem éri meg megvenni ezt a csomagot!Nem tudom, h hány disc-en fog megjelenni, mert ha kettőn, akk esetleg azt, amelyik nem kell, eladhatnám.Erről nincs valakinek infója?
6.
6.
2pacal
Meg van az összes már hál istennek,de akinek hiányos a gyűjteménye annak szerintem kötelező ilyen vicces áron...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...