Újra mozgásban a Black Mesa Source

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
A Half-Life 2 leginkább várt modja lassan fél évtizede csúszik, a készítők csendben hallgatnak, s ezúttal sem ők törték meg a csendet, hanem a Valvetime rajongói oldal. A Half-Life első részének teljes átiratáról van szó Source engine-re, s most kiszivárgott róla pár felvétel. Érjük be ennyivel!

Pár hónapja néhány képpel szúrták ki a szemünket a Black Mesa Source fejlesztői, ám ez édeskevés, tekintve, hogy a total conversiont már nyolc éve bejelentették. A Valvetime rajongói oldal - ez szellőztette meg meg a Source Engine 2-ről szóló pletykákat - most rátette a kezét egy viszonylag régi felvételre. A modder csapat is elismerte, hogy valóban az ő produktumáról van szó, s azt is tudja, hogy ki a szivárogtató.

Eközben a Lambda Generation oldalán feltűnt egy elavult videó is, mely még a mod kezdeti stádiumát mutatja be.

Bármilyen hihetetlen, de a Black Mesa Source életben van, bár már az aktuális technológia is öregecske. Már csúnyán elkéstek vele, persze ez a rajongókat egyáltalán nem zavarja.

11.
11.
adye
#8: Igen, igazad van.. Nem is méltatni szerettem volna a munka minőségét, amit a srácok összehoz(nak) nem kis dolog. Csak arra céloztam, hogy ha az általam ismert fejlesztői környezetet használják, még egy Half Life 1 mértékű tartalom újraalkotásával is SZERINTEM gyorsabban lehetett volna haladni. Jó persze, gondolom nem napi 12 órában ezen dolgoztak a fejlesztők, inkább csak arra szeretnék rávilágítani, hogy kicsit elkapkodták a bejelentést annak idején.
10.
10.
Remelem az ajto nyito comuterek mely gepies hanga es a ruha hangja seruleskor ugynaz lesz.
Az nagyon allat volt.
9.
9.
Kijohetne mar.
Annyi szar jott ki mostansag (es fog) hogy jo lenne valami normalis is mar.
8.
8.
Killerbee
#4: Látod, hogy tele van saját modellekkel, meg gondolom a fejlesztés során többször újradolgozták.
7.
7.
Trapyd
Az nekem elég, ha egyszer készen lesznek vele.
6.
6.
szogyenyi
Angolul tudóknak ajánlom ezt a posztot. Sok kérdésre választ ad:

http://forums.blackmesasource.com/showpost.php?p=474198&postcount=164
5.
5.
Hubert Cumberdale
Én személy szerint jobban várom, mint a HL 3-at, vagy az ep 3-at
4.
4.
adye
Szép, nagyon szívesen játszanék vele. Egész profi munka egy amatőr csapattól.. De... khhmhmmhkhm... 8 ÉV? (A Source SDK-val én is összekapáltam volna ennyi idő alatt.)
2.
2.
wolfwarrior
Szuper nagyon sokat újítanak de attól még mindig fel lehet ismerni a half-life-ot belőle.(de attól még mindig elég szemét vagyok, hogy belekössek a két beszélgető katonában olyan mintha erőltetett ,,gonosz,, hangon beszéltek volna)
1.
1.
shifteeh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...