BioShock Infinite - jönnek és mennek a fejlesztők

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
Az Irrational két kulcsfontosságú munkatársát veszítette el a napokban, azonban nem kell várni az új igazolásokra sem: a BioShock Infinite befejezésében mától a Gears of War producere, Rod Fergusson is közreműködik majd. Közben kiderült: az új BioShockból kimarad a multi, pedig tervezték.

Két kulcsfontosságú figura is lelépett az Irrational Gamestől, Tim Gerritson, a termékfejlesztési igazgató és Nate Wells, a vezető grafikus jelentette be távozását a BioShock Infinite fejlesztőitől. Ken Levine-t, a csapat vezetőjét természetesen megrázta a tény, hogy két emberét is elveszítette, de szerinte egy kétszáz fős csapatnál ez természetszerű, és ő senkit nem tarthat vissza.

Wells 13 éve volt a munkatársa, de Levine szerint még mindig sok olyan arc van náluk, aki az első BioShock munkálatainál is közreműködött. Azért akadnak újoncok is: a minap a Gears of War producere, Rod Fergusson bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát, és Bostonban, az Irrationalnél kezdi meg a munkát, ahol a BioShock Infinite befejezésében fog segédkezni.

Multi nélkül

Mindezen információ akkor látott napvilágot, mikor a Kotaku pletykája is: úgy tudni a BioShock Infinite-ből kimarad a többjátékos rész, noha az Irrational eredetileg szeretett volna ilyet is a játékba.

A hírek szerint két kooperatív mód erősítette volna az FPS-t: az egyik tower defense stílusú volt, amiben a játékosok parányi méretűre zsugorodva, egy játéktermi gépben irthatták volna a többi játékot, míg a másik a Modern Warfare játékokban látott Spec Ops módhoz volt hasonló - itt az egyjátékos kampány által ihletett pályákon oldhattunk volna meg különböző feladatokat a haverokkal.

A BioShock Infinite 2013. február 23-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve valamikor lesz belőle Wii U-s változat is.

15.
15.
zsoze
hát az 1-2 sem 5óra volt ,de sajnos mostanság már ez a menő ennyi játékidőért pénzt kérni elég szemétség szerintem ):
14.
14.
danez11
#12: mondj már egy olyan részt, ami 4 óra volt öreg!
12.
12.
koffein
#7: 4,5 óra lesz a kampány meg lesz online Highscore tábla azt ennyi.
8.
8.
giga321
7.
7.
zsoze
eleinte nem tetszett a lebegő városos steampunk világ ,de majd kiderül mi lesz belőle remélhetőleg nem egy 10órás játékidő :)
6.
6.
Uhu123
Játszottam az első résszel. A Hangulata nagyon megfogott, de mint fps szerintem nem volt a legjobb. Olyan furán viselkedtek a fegyverek. Ennek ellenére ezt is nagyon várom, mert ennek is atombrutál hangulata van.
5.
5.
danez11
4.
4.
BigDaddy HUN
Nem gond hogy kivették a multit az egyben sem volt és nem is kellet bele a másodikba meg beletették de nem volt olyan jó.
3.
3.
TUNINGmester360
na ez jo kis játéknak néz ki én kivitem mind a elsö 2 részét
2.
2.
Teuton
Úgyis a Single Playeren van a hangsúly, azért szeretjük a Bioshock-ot.
1.
1.
DON GONDOCS
Na már itt is kezdődik az új mánia?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...